You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
ZUPA GULASZOWA
recipe image ZUPA GULASZOWA
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Kuchnia europejska
Przepis na każdy dzień
  • 1kg wołowiny
  • 20 dag boczku wędzonego
  • 1 puszka groszku
  • 0.5 puszki kukurydzy
  • 50 dag pieczarek
  • 3 czerwone papryki
  • 2 marchewki
  • natka pietruszki
  • 3 cebule
  • przecier pomidorowy
  • olej
Sposób przygotowania/kroki
Wołowinę, boczek, cebule należy pokroić i podsmażyć na dobrze rozgrzanym oleju. Po 15 minutach usmażone składniki wrzucić do garnka wypełnionego wodą. Gotować aż do miękkości wołowiny. Następnie dodać resztę pokrojonych składników i przecier pomidorowy.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.