You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
SAŁATKA PO EGIPSKU
recipe image SAŁATKA PO EGIPSKU
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Kuchnie afrykańskie
Przepis na każdy dzień
  • 2 ząbki czosnku,
  • cebula,
  • 2 szklanki fasoli,
  • sok z 1 cytryny,
  • 1/2 szklanki oliwy,
  • pieprz, sól.
Sposób przygotowania/kroki
Najpierw namocz fasolę, potem ugotuj i ostudź. Następnie obierz czosnek i posiekaj go dość drobno, dodając do niego wszystkie składniki z wyjatkiem cebuli, po czym wstaw to do lodówki. Gdy sałatka się schłodzi, posyp ją skrojoną drobno cebulą.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.