You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
RYBA PO JAPOŃSKU
recipe image RYBA PO JAPOŃSKU
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Kuchnie azjatyckie
Kuchnia domowa
Przepis na każdy dzień
  • 30-40 dag fileta ze świeżej ryby np. łosoś, tuńczyk
  • sos: 2 łyżki sosu sojowego
  • 1 łyżeczka zielonego chrzanu (lub zwykłego)
  • 1 łyżeczka musztardy
Sposób przygotowania/kroki
Rybę kroimy w kostkę. W celu przygotowania sosy należy wymieszać wszystkie jego składniki. Sos podajemy w miseczkach, moczymy w nim kawałki ryby. Można podawać z marynowanym imbirem w plasterkach.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.