You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
PIECZARKI W MAJONEZIE
recipe image PIECZARKI W MAJONEZIE
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Przepis na każdy dzień
  • 25 dag pieczarek,
  • pół szklanki majonezu,
  • 2 ząbki czosnku,
  • 1 pęczek natki pietruszki,
  • garść drobno posiekanych orzechów (włoskie, arachidowe),
  • sól, pieprz,
  • sok z cytryny.
Sposób przygotowania/kroki
Pieczarki dokładnie oczyść i osusz, po czym drobno poszatkuj i skrop obficie sokiem z cytryny. Czosnek zmiażdż. Majonez wymieszaj z zieleniną, czosnkiem i orzechami, polej pieczarki. Przed podaniem wstaw do lodówki przynajmniej na kwadrans.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.