You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
PASTA RYBNA Z ZIELONYM GROSZKIEM
recipe image PASTA RYBNA Z ZIELONYM GROSZKIEM
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Przepis na każdy dzień
  • 20 dag wędzonej ryby,
  • 1 cebula,
  • pół puszki odsączonego zielonego groszku,
  • sok z cytryny,
  • 2 łyżki majonezu,
  • garść posiekanej zieleniny: natka pietruszki, bazylia, szczypior, rzeżucha.
Sposób przygotowania/kroki
Oddziel mięso ryby od skóry, oczyść z ości, po czym rozdrobnij je, a następnie zmiksuj z pozostałymi składnikami. Przed podaniem wstaw do lodówki, by się schłodziło.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.