You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
OSTRA PASTA ORZECHOWA
recipe image OSTRA PASTA ORZECHOWA
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Przepis na każdy dzień
  • 25 dag bryndzy,
  • pół kostki masła,
  • 2 ząbki czosnku,
  • garść posiekanej zieleniny (szczypiorek, natka pietruszki, rzeżucha),
  • garść posiekanych orzechów włoskich,
  • sól, pieprz,
  • mielona ostra papryka.
Sposób przygotowania/kroki
Czosnek przeciśnij przez praskę. Bryndzę utrzyj z masłem, czosnkiem i posiekanymi orzechami oraz zieleniną, dopraw do smaku. Uformuj niewielką gomółkę, zawiń w folię spożywczą i wstaw do lodówki. Przed podaniem pokrój na plasterki.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.