You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
LECZO PO WĘGIERSKU
recipe image LECZO PO WĘGIERSKU
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Kuchnia europejska
Przepis na każdy dzień
  • 1 kg pomidorów w zalwie,
  • po pół kg papryki zielonej i czerwonej,
  • 1 kg pieczarek,
  • 4 cebule,
  • natka pietruszki,
  • koncentrat pomidorowy,
  • pieprz, sól.
Sposób przygotowania/kroki
Pokrój cebulę w ćwiartki i duś je w oleju, następnie dolej wody, dodaj pomidory z zalewą, paprykę, a pod koniec pieczarki. Gdy będziesz już kończyć gotować leczo dodaj natkę, przyprawy oraz koncentrat pomidorowy.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.