You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
KURCZAK W GALARECIE
recipe image KURCZAK W GALARECIE
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Przepis na każdy dzień
  • 30 dag kurczaka,
  • 2 kostki rosołowe,
  • 3 łyżki zielonego groszku,
  • 2 łyżki żelatyny.
Sposób przygotowania/kroki
Ugotuj kurczaka w esencjonalnym rosole. Następnie żelatynę namocz w dwóch łyżkach ostudzonego wywaru. Potem mięso pokrój w kostkę. Do przecedzonego rosołu dodaj żelatynę, zagotuj i przecedź. Zalej nim salaterki z pokrojonym kurczakiem. Do każdej porcji wrzuć trochę zielonego groszku.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.