You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
JAJA PO SERBSKU
recipe image JAJA PO SERBSKU
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Kuchnia europejska
Przepis na każdy dzień
  • 8 jajek na twardo
  • 15 dag. boczku wędzonego
  • 4 papryki
  • 4 łyżek ketchupu
  • 10 dag. sera owczego
  • szczypta soli
  • szczypta pieprzu
  • ząbek czosnku
Sposób przygotowania/kroki
Jajka przekroić na pół. Boczek pokroić w kostkę i lekko podsmażyć. Umytą i oczyszczoną paprykę pokroić w kostkę. Dodać do boczku i usmażyć. Następnie dodać ketchup, starty ser i doprawić. Obłożyć jajka, chwilę poddusić, doprawić do smaku.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.