You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
CZERWONA PASTA Z MAKRELI
recipe image CZERWONA PASTA Z MAKRELI
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Przepis na każdy dzień
  • 50 dag wędzonej makreli,
  • 2 cebule,
  • pół szklanki oleju słonecznikowego,
  • 2 łyżki koncentratu pomidorowego,
  • garść drobno posiekanej zieleniny (szczypiorek, bazylia, rzeżucha),
  • sól, pieprz.
Sposób przygotowania/kroki
Obierz makrelę ze skóry i usuń ości. Następnie przepuść przez maszynkę wraz z pokrojoną na ćwiartki cebulą, wymieszaj z oliwą, koncentratem oraz zieleniną. Na koniec dopraw do smaku.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.