You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
CEVICHE
recipe image CEVICHE
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Kuchnie amerykańskie
Przepis na każdy dzień
  • 0,5 kg. filetów z białej ryby morskiej
  • 1 cebula
  • 5 gałązek kolendra
  • 1/4 szt. papryka ostra
  • sok z limonek ( ok. 4 łyżek)
  • 2,3 łyżki sosu tabasco
Sposób przygotowania/kroki
Zdjąć skórę z ryby i wybrać ości. Rybę należy umyć kilkakrotnie najpierw dwa razy w mocno osolonej i zimnej wodzie, następnie w wodzie nie osolonej. Rybę drobno pokroić. Przygotować marynatę z pozostałych składników. Rybę marynuje się, aż będzie miała biały kolor (ok. 5h w lodówce).
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.