You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
ŚLEDZIE W KSZTAŁCIE JAJ
recipe image ŚLEDZIE W KSZTAŁCIE JAJ
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Kuchnia europejska
Przepis na każdy dzień
  • 1 śledź,
  • 1 słoik majonezu,
  • 3 łyżki śmietany,
  • pół, kg białego sera,
  • 4 łyżki oleju,
  • 1 łyżka natki pietruszki.
Sposób przygotowania/kroki
Śledzia dobrze namocz , obierz go, wyjmij ości i posiekaj. Następnie wymieszaj go z olejem i śmietaną. Z tak przygotowanej masy uformuj kulki na kształt jajek, ułóż na półmisku, posyp pokruszonym serem, zalej majonezem i posyp natką.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.