You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
ZAPIEKANE PARÓWKI
recipe image ZAPIEKANE PARÓWKI
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Przepis na każdy dzień
  • 6 parówek
  • Żółty ser (ok. 10 dag.)
  • 12 plastrów boczku wędzonego
  • Łyżeczka musztardy
  • Pieprz
Sposób przygotowania/kroki
Z parówek zdjąć folię i naciąć wzdłuż na głębokość ok. ˝ cm. Następnie pokroić żółty ser na paski i umieścić w nacięciu parówki, które wcześniej należy posmarować musztardą. Parówki owinąć plastrami boczku (dwoma) i spiąć wykałaczkami. Piec na tackach do grillowania przez ok. 10 minut (do momentu zarumienienia się boczku i rozpuszczenia sera).
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.