You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY I FASOLI
recipe image SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY I FASOLI
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Przepis na każdy dzień
  • 50 dag kiszonej kapusty,
  • 1 puszka konserwowej białej fasolki (40 dag),
  • 1 burak,
  • 1 kwaskowate jabłko,
  • 3 łyżki chrzanu,
  • garść posiekanej natki pietruszki,
  • oliwa,
  • sól,
  • pieprz,
  • cukier.
Sposób przygotowania/kroki
Buraki ugotuj w mundurkach, ostudź, obierz, po czym pokrój w drobną kostkę. Jabłko obierz, usuń gniazda nasienne i również pokrój w niewielkś kostkę. Kapustę rozdrobnij, fasolkę odsącz z zalewy. Następnie wszystkie składniki wymieszaj z chrzanem oraz trzema łyżkami oliwy i dopraw do smaku.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.