You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
PASTA JAJECZNA 2
recipe image PASTA JAJECZNA 2
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Przepis na każdy dzień
  • 10 jajek,
  • 2 cebule,
  • 5 łyżek masła,
  • posiekana zielenina (szczypior, tymianek, oregano, majeranek),
  • sól, pieprz.
Sposób przygotowania/kroki
Ugotuj jajka na twardo, obierz i przekrój na połowę. Następnie wyjmij żółtka i przetrzyj przez sito. Białka drobno posiekaj. Cebulę zetrzyj na tarce. Ciepłe masło utrzyj na krem, dodaj rozdrobnione jajka, cebulę oraz zieleninę, dopraw do smaku.
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.