You are here::
 
 

Email this recipe
Print this recipe
BISZKOPT
recipe image BISZKOPT
Składniki
W skrócie
Główne składniki
Trudność
Słodkości
  • 6 jajek
  • pół szklanki mąki pszennej
  • pół szklanki mąki ziemniaczanej
  • 3/4 szklanki cukru
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 torebka cukru waniliowego
Sposób przygotowania/kroki
Utrzyj jajka, cukier i cukier waniliowy. Dodaj mąkę pszenną i ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia. Wszystko utrzyj na gładką masę. Piecz ok 30 - 40 min w temp. ok 170-180 stopni (przy zastosowaniu funkcji termoobiegu w nieco niższej temperaturze).
Uwagi, oceny i recenzje przepisu
 
 
 
 

Logowanie



Załóż konto w serwisie, oceniaj przepisy, dodawaj nowe.