Przepis | Czas | Ocena | Ilu widziało |
---|---|---|---|
Zupa gulaszowa - TalerzPokus.tv | 3m 42s | 138 | 116913 |
Brak dodatkowych informacji o przepisie | Dodatkowo |
Wasze zdanie |
---|
można dać pieczarki ? |
Mniam mniam zupka. |
Chciałem wiedzieć, czy mogę cebule bezpośrednio z deski wrzucić na patelnię, czy najpierw z deski do miseczki, a potem dopiero na patelnię ? :D |
Smalec smądzi!! Olej żądzi!! |
Jak sie wrzuci pomidory odrazu do miesa to ze wzgledu na kwasowosc wolowonia bedzie gotowac sie 3-4 godziny... Papryka holenderska czy polska to "tektura" ,tylko czerwona wegierska albo marokanska taka dluga,szpiczasta... Reasumujac to z zupa wegierska ma nie wiele do czynienia oprocz nazwy. |
Po jaką cholerę akcentujesz- ą- ę- |
artoss44 nad ogniskiem nigdy nie gotowałam, ależ to musi być pyszne! na pewno ma cudowny zapach! a winko owszem - wskazane :D |
Ja robię to praktycznie tak samo, tyle że dodaję troszkę ziemniaczków i gotuję to w kociołku nad ogniskiem. REWELACJA ŚWIATOWA!!! Oczywiście plus dobre winko! |
basicaf wiem, że niektórzy dodają ziemniaki tak jak Ty i też jest smacznie :) ja jednak wolę bez ziemniaków i podaję z pieczywem. Nad wielkością garnka rzeczywiście musze popracować :) |
nauczyłam się na węgrzech, że do zupki tej dodaje się też kilka pokrojonych w drobną dość kostkę ziemniaczków, całość jest naprawdę warta grzechu... i nie gotuję tak małego garnuszka zupy, gdyż w moim domu znika ona błyskawicznie :) pozdrawiam |
2drinkpl to koniecznie ugotuj i ją zjedz ! co się tak ma gapić na Ciebie :) smacznego!!! |
patrzy się na mnie ta gulaszowa z miniaturki na liście subskrybcji... aż się głodna zrobiłam! |