Zero waste w kuchni, czyli jak być eko i zdrowo gotować z resztek? | Sylwia Majcher | TEDxWSB{
Jak wykorzystywać resztki w kuchni i dzięki temu nie marnować jedzenia? Dziennikarka, blogerka, autorka książki pt. „Gotuję, nie marnuję. Kuchnia Zero Waste po polsku”. Trenerka i szkoleniowiec. Propagatorka idei zero waste i sezonowego gotowania. Regularnie komentuje kwestie związane z ekologią, jedzeniem i nurtem zero waste w ogólno . Oglądalność: 3038, czas trwania 22m 42s, ocena 56, reakcje 6.
Wasze opinie
Zero waste w kuchni, czyli jak być eko i zdrowo gotować z resztek? | Sylwia Majcher | TEDxWSB
- Z jaglaną bym się wstrzymała, bo najszybciej z kasz jełczeje, ale... Od czego jest węch 😉👍 - ja też od kiedy odkryłam Twój instragram, okazało się że niby nic nie mam a jedzenia lekko na miesiąc :) -- tak samo jest z wodą :P data ważności :P - ...Yes.