| Przepis | Czas | Ocena | Ilu widziało |
|---|---|---|---|
| Wyborne ciasto z jabłkami i kruszonką | 4m 2s | 205 | 68385 |
| Brak dodatkowych informacji o przepisie | Dodatkowo |
| Wasze zdanie |
|---|
| Witam dziekuje za przepis wybralam Pani przepis na chybil trafil ciasto wyszlo smaczne za pierwszym razem!!!! POLECAM |
| Pani Weroniko, do ciasta i kruszonki dajemy masło czy margarynę? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam |
| Pani Weroniczko, zaglądam b, często, bo lubię tutaj zaglądać. Poza tym pozwolę sobie Panią "sprzedać" moim dzieciom bo obydwoje lubią piec...etc. A Pani to tak fajnie przedstawia wszystko tutaj no jak się okazuje wszystko wychodzi super.:} pozdrawiam |
| ciasto zrobię , inne aniżeli kruche. Lubię te przepisy. A tak na marginesie, czy może Pani podać przepis na faworki i co robić aby tłuszcz się nie pienił? pozdrawiam halinka |
| Czy blachę smarujemy lekko masłem, a potem oprószamy bułką tartą, czy wystarczy samą bułką? Na filmie jest czysta blacha niczym nie posmarowana, a na Pani blogu (http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2014/10/wyborne-ciasto-z-jabkami-i-kruszonka.html) pisze Pani, że "zwykłą blachę warto wysypać bułką tartą"...Pozdrawiam Serdecznie :) |
| Witam Super przepisy, tak domowe i tak wszystko dobrze wykonane, napewno wyprobuje bardzo dluzo przepisow. Mam tylko pytanko do P.Weroniki...czy moge zastapic mleko, mlekiem kokosowym? Nie toleruje mleka i uzywam tego typu mleka do ciast. Dziekuje i pozdrawiam Aneta |