regały półkowe:
Przepis Czas Ocena Ilu widziało
Wyborne ciasto z jabłkami i kruszonką 4m 2s 205 68385
Brak dodatkowych informacji o przepisie Dodatkowo

Wasze zdanie
Witam dziekuje za przepis wybralam Pani przepis na chybil trafil ciasto wyszlo smaczne za pierwszym razem!!!! POLECAM
Pani Weroniko, do ciasta i kruszonki dajemy masło czy margarynę? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam 
Pani Weroniczko,

zaglądam b, często, bo lubię tutaj zaglądać. Poza tym pozwolę sobie Panią "sprzedać" moim dzieciom bo obydwoje lubią piec...etc. A Pani to tak fajnie przedstawia wszystko tutaj no jak się okazuje wszystko wychodzi super.:}
pozdrawiam
ciasto zrobię , inne aniżeli kruche. Lubię te przepisy.
 A tak na marginesie, czy może Pani podać przepis na faworki i co robić aby tłuszcz się nie pienił?

pozdrawiam halinka
Czy blachę smarujemy lekko masłem, a potem oprószamy bułką tartą, czy wystarczy samą bułką? Na filmie jest czysta blacha niczym nie posmarowana, a na Pani blogu (http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2014/10/wyborne-ciasto-z-jabkami-i-kruszonka.html) pisze Pani, że "zwykłą blachę warto wysypać bułką tartą"...Pozdrawiam Serdecznie :)
Witam
Super przepisy, tak domowe i tak wszystko dobrze wykonane, napewno wyprobuje bardzo dluzo przepisow.
Mam tylko pytanko do P.Weroniki...czy moge zastapic mleko, mlekiem kokosowym?
Nie toleruje mleka i uzywam tego typu mleka do ciast.
Dziekuje i pozdrawiam
Aneta
\