TONKATSU: japońska wersja schabowego 🇯🇵{



ZASUBSKRYBUJ MÓJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/DB486M FACEBOOK ➡➡➡ https://www.facebook.com/UMAMI-1476218532396358/ INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/umami___/ . Oglądalność: 66070, czas trwania 3m 57s, ocena 1216, reakcje 85.

Wasze opinie


TONKATSU: japońska wersja schabowego 🇯🇵

- Nie polecam słuchać tego typa w tym filmie bo kompletnie nie ma pojęcia jak przygotować Tonkatsu.....
- Bardzo fajny film
- Moim zdaniem take, technika solarna BLOG , mi zawsze odpowiadało.
- 1-2 chyba mm
- to taki bardziej schabowy niby ala tonkatsu niz faktyczne tonkatsu
- Gdzie kupiłeś, tą panierke
- Masz jakiś przepis ze składnikami dostępnymi w Biedronce lub innym takim zwykłym sklepie?
- Zdejmij te rekawiczki!😱
- Japońskie w ch*j
- 3:18- widać że świnia jeszcze żywa
- Słabe trochę :)
- Ładny talerz gdzie kupiłeś? Xd
- Przepis jest doskonały mam 13 lat ugotowałem i całej mojej rodzinie smakowało. Przygotowałem z ryżem do sushi.
- Sory ale to nie jest Tonkatsu, to jest zwykly schabowy z panko. Tonkatsu tak sie nie robi, i sos tak samo.
- kotleciki wydają się trochę cieniutkie. tutaj japoniec pokazuje jak to powinno prawidłowo wyglądać https://www.youtube.com/watch?v=JWdXXKM4k9Y
- Jestes mistrzem!!
- DŹWIĘK Z INTRO OD 0:10 sekundy jest NIE DO ZNIESIENIA !!!! na słuchawkach rozwala bębenki !!! Polecam usunąć w przyszłych produkcjach !!


A Przepis pyszka !!
- Surówka:
1/3 kapusty białej
3 łyżki octu ryżowego
pestki z granata
sól
pieprz

Sos:
3 łyżki kechtupu
1 łyżka wina mirin
sos worcester (ilość ?)
sos ostrygowy (ilość ?)
1 ząbek czosnku

Panierka:
mąka ryżowa
bułka tarta panko
2 jaja
sól
pieprz
- Jesli zamiast wrzucac mieso w panko polozysz je na pustym talerzu i obsypiesz panko z kazdej strony uzyskasz ten sam efekt, zuzyjesz duzo mniej panko i nie bedziesz stal przed dylematem "czy panko/bulka tarta bedaca na tym samym talerzu z surowym miesem nadaje sie jeszcze do uzycia, czy trzeba ja wyrzucic". Metoda podpatrzona od szefa Johna z foodwishes.com i wydaje mi sie, ze warta propagowania. Oszczedzanie przy gotowaniu tez jest wazne :D
- wszystko ok tylko te czarne rękawiczki obrzydzają wszystko...widziałeś gdzieś kucharza w takim gównie???
- Pisiury w komentarzach za 3...2...1... Bo jak można pokazywać polskiego katolickiego schabowego "Po japońsku" Przecież, jak my już za króla ćwieczka widelcami jedliśmy, to oni ledwie pałeczkami.