Syrniczki - placuszki serowe zza wschodniej granicy{



Dzisiaj zapraszam na przepis jak zrobić syrniczki. ➡️Dołącz do listy mailowej - http://bit.ly/MILMA-EMAIL Co to są syrniczki? To smażone placki na bazie twarogu, pochodzące z Ukrainy lub Białorosi. Przepis na około 6 syrniczków: - 250 gramów twarogu - 1 jajko - 2 łyżki mąki - 1 łyżka cukru 1. Wszystkie składniki mieszamy wid . Oglądalność: 86857, czas trwania 5m 20s, ocena 2214, reakcje 125.

Wasze opinie


Syrniczki - placuszki serowe zza wschodniej granicy

- O
- Mam ser i resztę, jutro smażę.
- A może też tu warto wejść stronynakomorki.pl jak nie tu to szukajcie w necie.
- Ło matko! Zawsze myślałem że żeby mieć sernik muszę się narobić i piec go w piekarniku i to zajmuje dużo czasu albo jak chce szybo kupić taki na zimno z proszku plus ser (jako psycho fan sernika robiłem obie opcje)... Dziękuję wszystkim mocom że znalazłem ten film dzięki któremu sernik będę mógł jeść wiadrami i mi się nie znudzi!
- A właśnie wybieram się do sklepu, i chyba mam już plan. ;) Właśnie to jest najlepsze w słowiańskiej kuchni, proste a dobre, i składniki pod ręką. :)
- Uwielbiam pani przepisy👍👍👍👍🌼🌼🌼💕
- Super danie pozdrawiam z Torunia zdrowia życzę Całej Rodzinie
- MAM DO PANI PYTANIE JESTEM ZNERWICOWANY I ZESTRESOWANY CO PANI MI NA TO DORADZI
- To danie pochodzi z byłego związku radzieckiego w okresie kiedy wszystkie republiki byli Zjednoczone. Serniczki robili i na Ukrainie i na Białorusji a także w związku radzieckiem dzieciom na śniadanie. Pozdrawiam serdecznie
- Z tych serniczków urosła ci wielka pupcia równie apetyczna
- 💖💖💖💖💖💖💖💖
- To że mają lepszy nabiał to się zgadza. Mieszkam w De i kupuje w ruskim sklepie ichni twaróg, kefir, śmietanę. Powiem wam, że tak jak z dzieciństwa pamiętam, obłędne 😋
- Jestem laik w gotowaniu,więc zapytam ,ile czasu smażyć pod przykryciem.Szacunkowo.Pozdrawiam
- Zamiast mąki trzeba dodać kaszy manny!
- Przepis super bez mąki to mi się podoba oglądam Panią i nie mogę wyjść z podziwu objaśnia pani prosto co zapamiętuje dziękuję i proszę o więcej takich przepisów pozdrawiam
- przepis sprawdzony, wychodzą pierogi leniwe w innej formie, polecam odstawić masę na 30 min.
- Jutro zrobię mojej żonie. Zobaczymy jak jej będzie smakowało. Dziekuje za przepis. Pozdrawiam.
- Nigdy nie jadłem ale już wiem, że to będzie PYSZNE!!!!!!
- Fajnie, tylko dlaczego zdrobniale? Nigdy się z tym nie spotkalem. To po prostu syrniki.
- Bardzo fajny i szybki przepis na kolejne szybkie danie. Bardzo nam smakowały i teraz już częściej będziemy je robić. Pozdrawiam
- Robię dość często, ale ubijam białko, dla mnie są wtedy lepsze. Pozdrawiam ☺