Smażony ser po czesku | Smaczne-Przepisy.TV{



Smażony ser po czesku, to klasyczne czeskie danie z sera pokrojonego w grube plastry, panierowanego w mące, jajku oraz bułce tartej i usmażonego na złoty kolor. Smażony ser doskonale smakuje z frytkami lub pieczonymi kuleczkami ziemniaczanymi i surówką z marchewki. To może Ci się przydać: 🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸 . Oglądalność: 221114, czas trwania 2m 31s, ocena 1840, reakcje 116.

Wasze opinie


Smażony ser po czesku | Smaczne-Przepisy.TV

- git
- 2cm kawałki wyszły chujowe zmniejszyłem na jakieś 1.5-1cm i było już lepiej
-
- Dzieki
- Smazak z hranolkami i tatarką :) I popychasz czeskim piwem.
- Ja zawsze jak byłem w Czechach brałem parka v rohliku, smażony ser, frytki i kofole :D bomba
- Jak dla mnie pycha
- Vyprazany syr to raczej po Słowacku chyba😃
- w GRECJI tez tak robia pozdro
- A jaki typ sera? Najważniejszej rzeczy nie powiedział
- Tyle pyszności i tylko milion kalorii:(((
- W cieście piwnym lepiej smakuje ;) ale to prywatne zdanie
- wow ale to dobre :) mniam mniam
- To jest guwno i te kuleczki tesz hagaha
- Super
- Wow takie danie to dla mnie rarytas :)
- To jest mój ulubiony smażony ser, a jeszcze w zestawie z hranulkami i tatarską omaćką i mamy cud miód i orzeszki :-)
- Dwa błędy. Jak już robić to porządnie. Pierwszy panierka. Najpierw mąka, jajko jeszcze raz mąka jeszcze raz jajko a dopiero potem bułka. Dzięki temu panierka jest bardziej wytrzymała a ser nie wycieknie. Plaster ma mieć grubość ok jedenego cm, nie więcej. Uwaga najlepszy ser do smażenia, lub jedyny wg Czechów to EIDAM MŁODY 30 % . Na patelni na max rozgrzanym oleju, najlepiej we frytkownicy. Dobrou chuť.
- Ostatnio byłam w Czechach i bardzo smakował mi ten ser....Dziękuję za przepis!!!!
- Mniam
- Byłem w Czechach i jadłem to. Pyszne