| Przepis | Czas | Ocena | Ilu widziało |
|---|---|---|---|
| Ryby kotlety mielone na obiad | 3m 33s | 18 | 770 |
| Brak dodatkowych informacji o przepisie | Dodatkowo |
| Wasze zdanie |
|---|
| Świetny przepis. Muszę tylko wreszcie kupić jakąś dobrą maszynkę do mielenia. |
| Wczoraj robiłem fasolkę po bretońsku z boczkiem wędzonym i kiełbaską smaczne: -) moja 8 letnia córka jakoś się nie da oszukać na rybę już próbowałem na różne sposoby ma RTG w oczach i w smaku.Pozdrawiam |
| Świetne przepisy Pan prezentuje. Oglądam każdy nowy film z wielką ciekawością. Wiele z nich wykorzystuje we własnej kuchni. Stare gotowanie bez tych dziwnych proszków, glutaminianu i podobnych dziwactw jakie teraz nas zalewają. Mam małe pytanie odnoście przechowywania pietruszki i kopru w słoikach ( prezentowany kilkanaście odcinków temu) Czy przed włożeniem kopru lub pietruszki do słoika wysusza Pan zioła np w ręczniku czy wkłada wilgotne ?? |