To się nazywa "w papilotach".Można na koniec rozerwać folię i dopiec.Ale gdybyście jej nie zawinęli-wyschnie na wiór.Polecam do folii dołozyc troche pokrojonej w julienne paryki i cebuli.Ja posypuję jeszcze ostrą papryką.A co do głowy- to taka ryba z głową jest bardziej efektowna)) |
Pani prowadząca posiada bardzo przyjemną i miłą barwę głosu dla ucha : ) |
hahahahahahaha!!!! |
hahahahaahahaha |
Mi nie przeszkadza ale sam obcinam głowy bo uważam że skoro się tego nie je to po co ma być na moim talerzu |
zjem wszystko, moge patrzyc jak gola nogi itd, ale jedzenie ryby z pyskiem jest dla mnie OBRZYDLIWE |
Heja nie tylko ja używam ręczników z Biedronki :) ps . komuś brzuszek rośnie gratuluję :) |
Hejo :) Ale te rybcie sa ugotowane na tym grillu w sosie wlasnym :) Dla mnie rybka z grilla to fajnie podpieczona skorka, poza tym swietna jestes , uwielbiam Cie oraz Twojego Malzona ;) trzymam kciuki przy rozwiazaniu :) |
Kto od buraczka?
|
kochana kiedy przybedzie maly kucharz? |
Amen! |
Nie wiem jak ty ale ja generalnie jak jem posiłek to z nim nie rozmawiam i nie patrzę mu się w oczy nie mówiąc o poczuciu wyższości
|
bleeee! kurde wszystko rozumiem, ale jesc rybe i patrzyc jej sie w pysk? kur.... to obrzydliwe! naprawde tak ciezko odciac ta glowe? lepiej sie czujecie patrzac jej w oczy i czujac swoja wyzszosc....? |
oczywiście masz rację wzdręga! :) dziękuję! przyznaję jest bardzo smaczna! |
Na pierwszy rzut oka widać że ma.. |
Gratuluje ciazy, i ciesze sie ze nadal nagrywasz filmiki :)) |
wkońcu jakiś przepis dla wędkarzy, super! ;)
uwielbiam jeść płocie. mają stosunkowo niewiele ości i smaczne mięso.
tak na marginesie - nie mówi się przypadkiem "wzdręga" zamiast "bzdręga"?
|
Masz partnerstwo na youtube? |
Ja tak robie pstragi , sa swietne, z tym ze uzywalam oliwy z oliwek , musze sprobowac z maslem |
fajne więc łapka w górę:)
|