| To się nazywa "w papilotach".Można na koniec rozerwać folię i dopiec.Ale gdybyście jej nie zawinęli-wyschnie na wiór.Polecam do folii dołozyc troche pokrojonej w julienne paryki i cebuli.Ja posypuję jeszcze ostrą papryką.A co do głowy- to taka ryba z głową jest bardziej efektowna)) |
| Pani prowadząca posiada bardzo przyjemną i miłą barwę głosu dla ucha : ) |
| hahahahahahaha!!!! |
| hahahahaahahaha |
| Mi nie przeszkadza ale sam obcinam głowy bo uważam że skoro się tego nie je to po co ma być na moim talerzu |
| zjem wszystko, moge patrzyc jak gola nogi itd, ale jedzenie ryby z pyskiem jest dla mnie OBRZYDLIWE |
| Heja nie tylko ja używam ręczników z Biedronki :) ps . komuś brzuszek rośnie gratuluję :) |
| Hejo :) Ale te rybcie sa ugotowane na tym grillu w sosie wlasnym :) Dla mnie rybka z grilla to fajnie podpieczona skorka, poza tym swietna jestes , uwielbiam Cie oraz Twojego Malzona ;) trzymam kciuki przy rozwiazaniu :) |
| Kto od buraczka?
|
| kochana kiedy przybedzie maly kucharz? |
| Amen! |
| Nie wiem jak ty ale ja generalnie jak jem posiłek to z nim nie rozmawiam i nie patrzę mu się w oczy nie mówiąc o poczuciu wyższości
|
| bleeee! kurde wszystko rozumiem, ale jesc rybe i patrzyc jej sie w pysk? kur.... to obrzydliwe! naprawde tak ciezko odciac ta glowe? lepiej sie czujecie patrzac jej w oczy i czujac swoja wyzszosc....? |
| oczywiście masz rację wzdręga! :) dziękuję! przyznaję jest bardzo smaczna! |
| Na pierwszy rzut oka widać że ma.. |
| Gratuluje ciazy, i ciesze sie ze nadal nagrywasz filmiki :)) |
| wkońcu jakiś przepis dla wędkarzy, super! ;)
uwielbiam jeść płocie. mają stosunkowo niewiele ości i smaczne mięso.
tak na marginesie - nie mówi się przypadkiem "wzdręga" zamiast "bzdręga"?
|
| Masz partnerstwo na youtube? |
| Ja tak robie pstragi , sa swietne, z tym ze uzywalam oliwy z oliwek , musze sprobowac z maslem |
| fajne więc łapka w górę:)
|