Świetny przepis, zrobiłam dziś to danie drugi raz i wyszło pyszne i przede wszystkim zdrowe, polecam :) |
Super!! Zdecydowanie zdrowsza rybka, od tej którą robię od lat! Spróbowałam dzisiaj i wszystkim bardzo smakowało!! |
Nie |
pilnuj proporcji. |
Zapomniales uzyc przypraw?Mogles chociaz posolic bylaby slona...Nastepnym razem nie zapoomnij o przyprawach to bardzo wazne kiedy cos warzysz:) |
Pisze i nic się nie ukazuje :( przestaję pisać. |
nie wiem skad ta wypowiedz to tylko zmieni odrobine kolor i smak dania ofc gestosc ale to najnormalniejszy sposob jesli warzywa maja w sobie zbyt duzo wody |
"....w tej barbarzyńskiej wersji niestety bardziej nam smakuje." NIESTETY... to rzeczywiście właściwe słowo, zwłaszcza w połączeniu z "barbarzyńskiej wersja" |
Sprawdzałam kiedyś z pomidorami, ale w tej barbarzyńskiej wersji niestety bardziej nam smakuje. Może to kwestia smaku z dzieciństwa, sama nie wiem... Ja jednak (przynajmniej na razie, bo smaki i upodobania z czasem się przecież zmieniają) pozostanę przy tej wersji. ALE kuchnia i gotowanie dlatego są takie piękne, że można podmieniać składniki na swoje ulubione i nic nie stoi na przeszkodzie, byś stosował/-a pomidory:P |
...hmmm, mi nigdy nie wyszło wodniste i niesmaczne, więc trochę mnie to zaciekawiło. To oczywiście kwestia upodobań smakowych i przyzwyczajeń, ale i nam, i wszystkim gościom (przynajmniej na razie;)) bardzo smakuje to danie. Może Twoja ryba była nieodpowiednia? A do smaku zawsze warto doprawić przyprawami... |
zrobilem.. syf straszliwy.. bez smaku.. wodniste.. nie polecam
|
Koncentrat pomidorowy to kuchenne SKUTECZNE kuchenne barbarzyństwo! Czemu nie sprawdzić u Greków jak używać pomidorów i jak traktować w kuchni ryby? Nie przypadkiem na greckie jedzenie turyści zjeżdżają z całego świata podczas gdy polska kuchnia "rybki i sosiku" to SKUTECZNY horror...nawet jeśli się tylko przyśni... |
Jeżeli będzie pani byc moze kiedys wolna, to prosze dac mi znac, to sie pani oswiadczę :) |
Dzień dobry. Nie zastanawiała się Pani kiedyś, aby pójść do MasterChef??? |
Teraz jak już pokroiłem 4 filety z dorsza zorientowałem się, że troche dużo tego wyszło i na patelnie mi nie wejdzie na jedną warstwe... oglądam ponownie pani film i widzę, że kroi pani 4 filety ale potem przyrządza pani kawałki z DWÓCH filetów... a w każdym razie na to wygląda...
mam nadzieję, że na koniec tej zabawy nie zostanie mi sam dorsz bez niczego... |
zrobilem i bylo bardzo smaczne, dziekuje za pomoc |
salmonella -surowe z gotowanym |
Oscyloskop i lutownice |
nie polecam do zaprawy dodawanie wody, wystraczy cytryna z oliwa i z sola tez.
Moja ryba w/g tego przepisu wyszla wodnista, nijaka bez soli ,tak oporna na przejscie smakiem warzywnym,zdecydowanie wolalabym ja z lekka podsmazyc
|
proszę zrewidować wymowę, eksponowanie ą i ę przeszkadza w skupieniu się nad meritum |