Jeśli lubisz smak karpia to tak :). Tylko warto wcześniej go wymoczyć w mleku i obłożyć cebulą, a dopiero potem obsmażać. |
A karp nada się???? |
Zamiennie. Na oliwie też, bo mam taką o bardzo niskim stopniu kwasowości, a ostatnio również próbuję na oleju kokosowym. Ale na klarowanym maśle smakuje mi najbardziej. |
witam, mam pytanie dlaczego wszystko Pani robi na masle klarowanym a nie na przykla na oliwie z oliwek czy roslinnym? |
Bardzo dziękuję za pyszny przepis, goście byli zachwyceni:) |
Masakra :)) ale w sumie nie ma co sie dziwic kobtki to kobitki :) wchodze na gotowanie a tu o wlosach gadaja xD hihihi |
@GreenElf92 Tak to ja cały czas podcinałam, ale niestety wpadłam na zły pomysł pocieniowania włosów przy twarzy, żeby było łagodne przejście do odrastającej grzywki. Wyszło niefajnie i jak się zobaczyłam na zdjęciach z Operacji Talent, decyzja o ścięciu zapadła szybko :). |
@ineznatalia3 Moja teściowa też tak układa, za każdym razem wyrównuje warstwę warzywną i potem taką rybę nakłada się łyżką na talerz. Z kolei moja mama robi tak samo jak ja. Można jeszcze dusić rybę w kawałkach razem z warzywami w garnku, bez panierki, ale nie wyobrażam sobie mojego rozlatującego się morszczuka w tej wersji ;). |
Uwielbiam rybę po grecku!!! Ja robię troszkę inaczej (a właściwie tak samo) różnica polega na tym, że ja układam rybę a potem ten pyszny sosik i znowu ryba itd. warstwowo. Wtedy te smaki się znakomicie przechodzą. PYCHA. |
@GreenElf92 Odrosną :). Ścięłam bo miałam strąki. |