| Przepis | Czas | Ocena | Ilu widziało |
|---|---|---|---|
| Ryba bez panierki jak zrobić | 2m 5s | 70 | 14031 |
| Brak dodatkowych informacji o przepisie | Dodatkowo |
| Wasze zdanie |
|---|
| Dobry dorsz, jadłem takiego kiedyś w restauracji, a teraz sobie sam zrobiłem w domu :) Jaką jeszcze zdrową rybę dostępną w zwykłych sklepach można zrobić w taki sposób? Chodzi mi o coś innego niż mintaj i panga. |
| Odpowiedz dla Pani Ani Tatarczuch. ...Być może, jesli była odmrożona miała zbyt dużo wody albo po prostu ryba nieświeża. Staram się kupować w sklepie, gdzie jest popyt na ryby a w niektórych ryby mogą leżec bardzo długo... Stare są jak trociny, jak ciapa.Pozdrawiam |
| Pani Weroniko dlaczego ryba lgnie do patelni ?? mam dobra patelnie . Pozdrawiam serdecznie .) |
| Ja jem tylko tak, nie lubię w panierce, chyba że po grecku ;) |
| przepis doskonały, ale gdzie sprzedają tak pięknego grubego dorsza ???? Weroniko bardzo serdecznie Cię pozdrawiam. Proszę podaj troszkę więcej przepisów postnych !!!!! |