Russian Dressing -KuchniaKwasiora{



Sklep KK: https://kuchniakwasiora.com/ Kanał Kwasior Official: https://www.youtube.com/channel/UCbDOUfkEJ1IqE59IGN0riDg? view_as=subscriber Wsparcie PayPal: kuchniakwasiora@gmail.com Składniki: -Majonez 1szklanka -Ketchup 1/2 - 1/4 szklanki -Chrzan 2 łyżki -Musztarda rosyjska 2 łyżki -Hot sauce 2łyżki : https://kuchniakwasiora.com/Sosy- . Oglądalność: 36386, czas trwania 3m 2s, ocena 1583, reakcje 88.

Wasze opinie


Russian Dressing -KuchniaKwasiora

- Sriracha jest fajna bo nie tylko jest ostra ale faktycznie troszkę smakuje nawet
- Понимаю почему соус русский, я про него не знал никогда, но сам интуитивно пришёл к очень похожем рецепту соуса для пиццы и бургеров, только использую вместо вустера соевый соус, а вместо хрена - чеснок)
- Albo i też takie - rusztowania plettac sl 70 jak pomoglem, to spoko.
- Cebule przed wszystkim polecam posypać cukrem solą 1do1 i dodać ocet najlepiej winny może hyc jabłkowy 👏👌🔪🔪
- Uwielbiam Twoją kuchnię :)
- Dzięki wielkie Kwasiorq za ten perzpis. Pozwoliłem sobie zamienić mayo na gęsty jogurt naturalny i dodałem jeszcze posiekaną jalapeno ze słoika (z własnych upraw;). Do tego chlebki nan, chipsu krewetkowe i inne "maczasy". Litrowy garnuszek poszedł wczoraj na filmie w mig (na 4 osoby;)
- Russian dressing przy użyciu sosu azjatyckiego i angielskiego? Słabo, słabo :)
leci łapa w dół
- Grunt że Ka-Bar MK1 towarzyszy :)
- Tak bez mięsa?
Fuj.
- Что-то не припомню чтоб мы в России такой соус готовили 🤣
- Kwasiorze, w jaki sposób ostrzysz swoje noże? Niezależnie od klingi wydają się zawsze diablo ostre. Może zrobisz o tym filmik jeśli masz jakieś większe doświadczenie albo coś więcej do powiedzenia na ten temat?
- ty grubasie, nie wyjadaj z garka!
- a myślałem że budyń jakiś będzie
- Zrobiwszy sobie maraton na Pana kanale wnioskuję, że w Pana żyłach płynie czysty ,,przepyszny smalczyk" 😀😀
- Myślem ze będzie wódka w składnikach coś poszło nie tak
- Dobra robota !
- Moze korniszona do cebulki
- Tyle razy jadłem ten sos z kanapką pastrami reuben, ale nigdy go nie robiłem. Teraz zrobiłem, z małą modyfikacją. Zamiast musztardy rosyjskiej dałem angielską. Wyszło pycha.
- Mistrzu teraz coś do tego sosu zaprezentuj :)
- Tak się pięknie złożyło, że dzisiaj w domu będą burgery :D
Postanowiłem zmodyfikować troszkę przepis dodając również drobno posiekane korniszony oraz łyżkę zalewy. Jak dla mnie wyszło mega - polecam klasyka jak i "moją" wariację.
- Widzę że Kwasior się nie pierdoli z wymawianiem łusczesterszuszajer saucze.