Przepis na MAKARON inspirowany AGLIO E OLIO - idealny do lunchboxa! | WegeTuba{
Dzisiaj prosty przepis na makaron aglio e olio - jest idealny na wynos, do lunchboxa jako np. jedzenie do pracy :) Napiszcie, czy chcecie więcej przepisów na makarony albo lunchboxy :) Pozdrawiam, Michał Gniłka / WegeTuba ZASUBSKRYBUJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/ktgMsB INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/mickey_rotten/ Składn . Oglądalność: 83693, czas trwania 6m 18s, ocena 2912, reakcje 172.
Wasze opinie
Przepis na MAKARON inspirowany AGLIO E OLIO - idealny do lunchboxa! | WegeTuba
- Czy makaron bez jajek czyli wegański, bo nie zauważylem ? - Juz mi sie oczy swieca!!, super - A zaglądaliście tu? - nauka gry na gitarze basowej , zawsze to jest też przydatne.- Ło Paanieee! Naoglądałam się w nocy, płatki drożdżowe zamówiłam do paczkomatu, odebrałam i zrobiłam!! Super smaki! Nie dałam tylko fasoli, bo mam tylko suchą, nie chciało mi się moczyć i gotować. A zaznaczam, że jem mięso😉 jednak jestem otwarta na coś nowego. - Proszę podać namiary gdzie kupił Pan ten garnek i patelnię pozdrawiam 😁 - wystarczy duza plaska patelnia szybciej sie woda zagotuje i starch bedzie latwiej dostepna co przyda sie zeby powstal sos, dodawanie oliwy lub nie nie ma nic wspolnego z trzymaniem sosu na makaronie, jest to tylko wastege, utrata bo oliwa to produkt dosc drogi wiec po chuj go dodawac do wody, wlosi to byl biedny narod i ztego powodu nie dodawali oliwy do wody i tyle - nie trzeba duzo wody to mit - Jezuuu tak mi się podoba twój głos ❤️❤️❤️ - Jak to się dzieje że palce Cię nie szczypią od papryczek?:)) - Swietny ,prosty przepis - Ale masz drogi sprzęt kuchenny. Tę gary dobry hajs kosztują. Chciałbym takie, ale szkoda mi na to pieniędzy - Kocham ten przepis, robię już trzeci raz ❤ - Ja robię makaron z cukini,staram się ograniczać gluten. - Na pewno jest pyszne i oryginalne i wszystko jedno czym inspirowane !😋 - Ojej, dzięki ogromne za ten wspaniały przepis. Mieszkam w Italii i jem makaron na różne sposoby w tym pasta e fagioli, ale ten sposób z papryczką, płatkami drożdżowymi i natką bardzo mnie zaispirował zwłaszcza, że jest wegan i wg 5 przemian. Zawsze mam w lodówce wege parmezan zrobiony z płatków drożdżowych, orzeszków pinoli i czosnku w proszku. No właśnie, dawno nie dodawałam fasolki. Dzięki jeszcze raz. - A to ten od idealnej grzanki xDDDDDDDDDDDDD - 3:48 czegoooooo????????? - wszystkie uwagi są cenne kiedy ktoś spiera się o zasadność jakiejś teorii. Michał proponuje, modyfikuje, jest kreatywny i z pewnością niejedną osobę inspiruje, co z gruntu potencjalnego "ucznia" jest bezcenne. Mniejsza o nazewnictwo, cieszmy się smakiem i energią :) Super Michał, tak trzymaj - Polecam, przepyszne !!!! - Rewelacyjne! Robię już nasty raz i za każdym razem zadziwiam się jakie to pyszne :) - Jak ja się cieszę, że odkryłam Twój kanał! Tyle inspiracji :D wysyłam dobrą energię i czekam na więcej ❤️