Przepis | Czas | Ocena | Ilu widziało |
---|---|---|---|
Przepis na Ciasto Dziad | 3m 28s | 60 | 17643 |
Dodatkowo |
Wasze zdanie |
---|
Świetny przepis, pyszne składniki, łatwe do zrobienia , na pewno go wykorzystam, zastanawiam się tylko, skąd taka brzydka nazwa. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. |
Bardzo dobre ciasto tylko,że ja je znam pod nazwą jabłecznik włoski:)Czasami dla odmiany daje żurawinę zamiast rodzynek inne jest wtedy. |
bardziej to chleb przypomina z tego pomyslu pewnie pierwsze ciasta powstawaly |
Dzien dobry :) Ja mam pytanie- Czy mozna rodzynki czyms zastąpić lub wcale ich nie dodawac? |
Ale fajne !podoba mi sie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo do piczenia marsz :) |
Ekstra, jutro będzie pieczone. Ja nie lubię piec ale to ciasto jest bardzo szybkie i proste ! dzięki Pani Babciu :) |