| Kotlet "de volaille" nie pochodzi z Francji! | 
                         
| a nie powinno się smażyć tego na sklarowanym maśle? | 
                         
| Nie mogę jeść smażonego i biust kurczaka robię w wolnowarze, ale ten przepis jest apetyczny. | 
                         
| Tak samo jak "fasolka po bretońsku - zupełnie nieznana w Bretanii i "kawa po turecku" - też nieznana Turkom. | 
                         
| Tak, wszyscy lubimy tłuściutkie mięso. xD | 
                         
| Przepis na omlet jest prostszy ;D | 
                         
| jak ja się tu znalazłem? | 
                         
| musze spróbować wygląda lepiej niż z serem, ale w sumie troche szkota tyle masła :D 
Z kością bym nie zjadła :D | 
                         
| ale kaloryczny! | 
                         
| nie mówi sie rękami tylko RĘCYMA !! | 
                         
| dawno prostszego przepisu nie widziałem :) | 
                         
| @Justin8999 
No tak, ale prawdziwy de volaille jest właśnie z masłem. I uwierz mi, jest świetny. | 
                         
| lepszy jest z serem gouda w środku, masłem i koperkiem.
no i zapiekany w piekarniku pod przykryciem |