Kotlet "de volaille" nie pochodzi z Francji! |
a nie powinno się smażyć tego na sklarowanym maśle? |
Nie mogę jeść smażonego i biust kurczaka robię w wolnowarze, ale ten przepis jest apetyczny. |
Tak samo jak "fasolka po bretońsku - zupełnie nieznana w Bretanii i "kawa po turecku" - też nieznana Turkom. |
Tak, wszyscy lubimy tłuściutkie mięso. xD |
Przepis na omlet jest prostszy ;D |
jak ja się tu znalazłem? |
musze spróbować wygląda lepiej niż z serem, ale w sumie troche szkota tyle masła :D
Z kością bym nie zjadła :D |
ale kaloryczny! |
nie mówi sie rękami tylko RĘCYMA !! |
dawno prostszego przepisu nie widziałem :) |
@Justin8999
No tak, ale prawdziwy de volaille jest właśnie z masłem. I uwierz mi, jest świetny. |
lepszy jest z serem gouda w środku, masłem i koperkiem.
no i zapiekany w piekarniku pod przykryciem |