🥡🍙🍜 Podstawowe produkty w kuchni azjatyckiej i to czego używamy na codzień w swoich potrawach. 🍛🍘🥮{



W dzisiejszym odcinku pokażemy Wam jakie azjatyckie produkty używamy na codzień w naszej kuchni. Kuchnia azjatycka to bardzo szerokie pojęcie i nie powinniśmy go używać w liczbie pojedynczej. Tajlandia, Korea, Japonia, Chiny lub Indie - każde z tych miejsc mają przecież swoje potrawy, tradycje dla swojego regionu, własne smaki i zapach . Oglądalność: 2754, czas trwania 13m 2s, ocena 114, reakcje 12.

Wasze opinie


🥡🍙🍜 Podstawowe produkty w kuchni azjatyckiej i to czego używamy na codzień w swoich potrawach. 🍛🍘🥮

- Czekam na kolejna cześć 😍
- Dlaczegóż, żeż, widzę Was DOPIERO teraz.. I to nawet nie z rekomendacji Jutuba(!) - co, nawiasem mówiąc, dawno już winno mieć miejsce, zważywszy na moją historię wideł w tym przybytku:/
-
- Są różne rodzaje oliwy z oliwek, Np. Firma Monini posiada mniej i bardziej intensywne wersje oliwy, polecam sprawdzić :) Btw. Super odcinek 💪🏼
- Dzięki za konkretne podsumowanie! Czekam na kolejne odcinki :)
- Łapka w górę. Takie omówienie produktów uświadamia nie tylko wegan i jest bardzo przydatne. Teraz mogę udać się na świadome zakupy.
- Syrop klonowy zeby uzyskac taki smaczek kuchni azjatyckiej, sprytny pomysl
- Ciekawe video. Myślę, że każdemu początkującemu się przyda.