🥡🍙🍜 Podstawowe produkty w kuchni azjatyckiej i to czego używamy na codzień w swoich potrawach. 🍛🍘🥮{
W dzisiejszym odcinku pokażemy Wam jakie azjatyckie produkty używamy na codzień w naszej kuchni. Kuchnia azjatycka to bardzo szerokie pojęcie i nie powinniśmy go używać w liczbie pojedynczej. Tajlandia, Korea, Japonia, Chiny lub Indie - każde z tych miejsc mają przecież swoje potrawy, tradycje dla swojego regionu, własne smaki i zapach . Oglądalność: 2754, czas trwania 13m 2s, ocena 114, reakcje 12.
Wasze opinie
🥡🍙🍜 Podstawowe produkty w kuchni azjatyckiej i to czego używamy na codzień w swoich potrawach. 🍛🍘🥮
- Czekam na kolejna cześć 😍 - Dlaczegóż, żeż, widzę Was DOPIERO teraz.. I to nawet nie z rekomendacji Jutuba(!) - co, nawiasem mówiąc, dawno już winno mieć miejsce, zważywszy na moją historię wideł w tym przybytku:/ -- Są różne rodzaje oliwy z oliwek, Np. Firma Monini posiada mniej i bardziej intensywne wersje oliwy, polecam sprawdzić :) Btw. Super odcinek 💪🏼 - Dzięki za konkretne podsumowanie! Czekam na kolejne odcinki :) - Łapka w górę. Takie omówienie produktów uświadamia nie tylko wegan i jest bardzo przydatne. Teraz mogę udać się na świadome zakupy. - Syrop klonowy zeby uzyskac taki smaczek kuchni azjatyckiej, sprytny pomysl - Ciekawe video. Myślę, że każdemu początkującemu się przyda.