Więcej o przepisie znajdziecie niżej:
Przepis Czas Ocena Ilu widziało
Pizza według Włocha 9m 36s 812 196163
http://marmolady.rolnicy.com/ Dodatkowo

Wasze zdanie
własnie tak sie robi pizze włoską a te buraki co się nie znaja niech się nie odzywają
chyba robisz w plackach albo się nauczyłeś kręcić hehe
Fajny i profrsjonalny poradnik:)
mleko + mięso = sraka
do włoskiej pizzy to Ci daleko, bardzo daleko :)
Takie ładne ciasto odjebałeś i dojebałeś do tego wszystkiego ser żółty...
Średnio. Nie wiem po co to mleko. Po drugie nic nie powiedziałeś o mące, "00", jeśli wiesz co to w ogóle. Co kto lubi, po prostu zrobiłeś pizzę z pizzerii, a nie pizzę z Włoch, a już na pewno nie z Neapolu :). Super, że potrafisz podrzucać, dokładnie odmierzasz porcje, masz wagę,  łopatę i nóż do pizzy. Niestety to zła szkoła wg. mnie.

PS. wymień ser, a ciasto powinno rosnąć w 3 różnych temperaturach, kilka dni.
Czy ciasto trzymałeś te 8-12h w lodówce tak jak we wcześniejszych przepisach? 
do dupy to ta pizza sie nadaje ale nie do jedzenia
Myślę, że film mógłby być trochę krótszy. Nieciekawie oglada sie ciszę i gniecenie ciasta. Poza tym fajny film edukacyjny dla początkujących kucharzy! Dzięki! :)
оливки запекать не нужно
Smaczne :)
Tymiankiem obsypałeś fuj!
chyba jakiś niespełniony artysta to nagrywał 
mega fajna pizza masz odemnie łapkę w górę
Przecież wałkując/formując ciasto w takiej ilości mąki tylko niepotrzebny nadmiar mąki dodajesz do ciasta.
Pierdole nie umiesz mowic normalnie ? Jakbys kurwa cierpial.
i co ja się z tego kurwa dowiedziałem
Gibana jak chuj
Wygląda ubogo,ciekawe jak smakuje :)
\