własnie tak sie robi pizze włoską a te buraki co się nie znaja niech się nie odzywają |
chyba robisz w plackach albo się nauczyłeś kręcić hehe |
Fajny i profrsjonalny poradnik:) |
mleko + mięso = sraka |
do włoskiej pizzy to Ci daleko, bardzo daleko :) |
Takie ładne ciasto odjebałeś i dojebałeś do tego wszystkiego ser żółty... |
Średnio. Nie wiem po co to mleko. Po drugie nic nie powiedziałeś o mące, "00", jeśli wiesz co to w ogóle. Co kto lubi, po prostu zrobiłeś pizzę z pizzerii, a nie pizzę z Włoch, a już na pewno nie z Neapolu :). Super, że potrafisz podrzucać, dokładnie odmierzasz porcje, masz wagę, łopatę i nóż do pizzy. Niestety to zła szkoła wg. mnie.
PS. wymień ser, a ciasto powinno rosnąć w 3 różnych temperaturach, kilka dni. |
Czy ciasto trzymałeś te 8-12h w lodówce tak jak we wcześniejszych przepisach? |
do dupy to ta pizza sie nadaje ale nie do jedzenia |
Myślę, że film mógłby być trochę krótszy. Nieciekawie oglada sie ciszę i gniecenie ciasta. Poza tym fajny film edukacyjny dla początkujących kucharzy! Dzięki! :) |
оливки запекать не нужно |
Smaczne :) |
Tymiankiem obsypałeś fuj! |
chyba jakiś niespełniony artysta to nagrywał |
mega fajna pizza masz odemnie łapkę w górę |
Przecież wałkując/formując ciasto w takiej ilości mąki tylko niepotrzebny nadmiar mąki dodajesz do ciasta. |
Pierdole nie umiesz mowic normalnie ? Jakbys kurwa cierpial. |
i co ja się z tego kurwa dowiedziałem |
Gibana jak chuj |
Wygląda ubogo,ciekawe jak smakuje :) |