| własnie tak sie robi pizze włoską a te buraki co się nie znaja niech się nie odzywają |
| chyba robisz w plackach albo się nauczyłeś kręcić hehe |
| Fajny i profrsjonalny poradnik:) |
| mleko + mięso = sraka |
| do włoskiej pizzy to Ci daleko, bardzo daleko :) |
| Takie ładne ciasto odjebałeś i dojebałeś do tego wszystkiego ser żółty... |
Średnio. Nie wiem po co to mleko. Po drugie nic nie powiedziałeś o mące, "00", jeśli wiesz co to w ogóle. Co kto lubi, po prostu zrobiłeś pizzę z pizzerii, a nie pizzę z Włoch, a już na pewno nie z Neapolu :). Super, że potrafisz podrzucać, dokładnie odmierzasz porcje, masz wagę, łopatę i nóż do pizzy. Niestety to zła szkoła wg. mnie.
PS. wymień ser, a ciasto powinno rosnąć w 3 różnych temperaturach, kilka dni. |
| Czy ciasto trzymałeś te 8-12h w lodówce tak jak we wcześniejszych przepisach? |
| do dupy to ta pizza sie nadaje ale nie do jedzenia |
| Myślę, że film mógłby być trochę krótszy. Nieciekawie oglada sie ciszę i gniecenie ciasta. Poza tym fajny film edukacyjny dla początkujących kucharzy! Dzięki! :) |
| оливки запекать не нужно |
| Smaczne :) |
| Tymiankiem obsypałeś fuj! |
| chyba jakiś niespełniony artysta to nagrywał |
| mega fajna pizza masz odemnie łapkę w górę |
| Przecież wałkując/formując ciasto w takiej ilości mąki tylko niepotrzebny nadmiar mąki dodajesz do ciasta. |
| Pierdole nie umiesz mowic normalnie ? Jakbys kurwa cierpial. |
| i co ja się z tego kurwa dowiedziałem |
| Gibana jak chuj |
| Wygląda ubogo,ciekawe jak smakuje :) |