| Moja ulubiona pizza to Carbonara |
| Nagrzewa się go przez 40 minut, a oprócz pizzy można na nim piec chleb, bułki, warzywa, grillować mięso. W praktyce jest bardzo przydatny kiedy regularnie pieczesz domowe pieczywo sama w domu lub kiedy często robisz pizzę. |
| np chleba ;d |
| ty masz piecyk elektryczny?. |
| ile czasu trzeba ogrzewac ten kamien zanim polozy sie na niego pizze? kurcze chyba sie w taki zaopatrze? uzywa sie go jeszcze do pieczenia czegos? |
| kebabowa jest najlebsza |
| I love all of your recipes:) pozdrowienia z Brazylii!! |
| Zbliżający się do stołu psi nos ;). |
| co to było co odganiałaś ręką
|
| To był tylko tymczasowy pomocnik, nie mam niestety takiego na stałe :). A szkoda, bo bardzo się chciał angażować w kuchenne prace :). |
| piesek musi był ciekawy drożdżuf bo obfonchał |
| @Guumio w sklepach internetowych. W żadnym sklepie sieciowym czy w hipermarkecie nie spotkałam się z kamieniami do pizzy. To jest kamień, który kiedyś, dawno recenzowałam youtube.com/watch?v=b0CNEdyBYAo i bardzo dobrze się od tamtego czasu sprawdza :). |
| Kamień do pizzy a gdzie można dostać takie cudo ? |
| @MCroCopFFan Dzięki, może dlatego, że mam tu jaśniejsze włosy, było lepsze światło, a w oczach mam szafirowe soczewki kontaktowe :). |
| @prawdziwaamuska Wtedy wychodzi pizza, którą zaczyna się jeść od brzegów :). Moja mama kiedyś taką robiła, pycha :). |
| ja jeszcze zawijam boczki ciasta i wkladam w nie odrobinke sera :) polecam
a ja najbardziej lubię zwykłą pizzę z pieczarkami i szynką! :D |
| @Agaheartsurfers Tobie również wszystkiego dobrego w Nowym Roku, duużo szczęścia i pomyślności :). |
| @48wili Jedna z osób komentujących poradziła kiedyś, że jest to sposób włoskich pizzaiolo na to, żeby ciasto wyszło delikatniejsze i rozpływało się w ustach, chociaż ja za bardzo nie widzę różnicy. Ale metodę sprawdziłam i z ciastem nie działo się nic złego. |
| Ciasto zostawić na całą noc? Przecież to ciasto drożdżowe... czy po tym czasie drożdże nie "umrą", czy jak to tam się mówi. |
| @ThiZ1337 =D |