Więcej o przepisie znajdziecie niżej:
Przepis Czas Ocena Ilu widziało
Pizza Margherita | PozytywnaKuchnia.pl 3m 23s 80 17822
pozycjonowanie Dodatkowo

Wasze zdanie
Moja ulubiona pizza to Carbonara
Nagrzewa się go przez 40 minut, a oprócz pizzy można na nim piec chleb, bułki, warzywa, grillować mięso. W praktyce jest bardzo przydatny kiedy regularnie pieczesz domowe pieczywo sama w domu lub kiedy często robisz pizzę.
np chleba ;d
ty masz piecyk elektryczny?.
ile czasu trzeba ogrzewac ten kamien zanim polozy sie na niego pizze? kurcze chyba sie w taki zaopatrze? uzywa sie go jeszcze do pieczenia czegos?
kebabowa jest najlebsza
I love all of your recipes:) pozdrowienia z Brazylii!!
Zbliżający się do stołu psi nos ;).
co to było co odganiałaś ręką
To był tylko tymczasowy pomocnik, nie mam niestety takiego na stałe :). A szkoda, bo bardzo się chciał angażować w kuchenne prace :).
piesek musi był ciekawy drożdżuf bo obfonchał
@Guumio w sklepach internetowych. W żadnym sklepie sieciowym czy w hipermarkecie nie spotkałam się z kamieniami do pizzy. To jest kamień, który kiedyś, dawno recenzowałam youtube.com/watch?v=b0CNEdyBYAo i bardzo dobrze się od tamtego czasu sprawdza :).
Kamień do pizzy a gdzie można dostać takie cudo ?
@MCroCopFFan Dzięki, może dlatego, że mam tu jaśniejsze włosy, było lepsze światło, a w oczach mam szafirowe soczewki kontaktowe :).
@prawdziwaamuska Wtedy wychodzi pizza, którą zaczyna się jeść od brzegów :). Moja mama kiedyś taką robiła, pycha :).
ja jeszcze zawijam boczki ciasta i wkladam w nie odrobinke sera :) polecam a ja najbardziej lubię zwykłą pizzę z pieczarkami i szynką! :D
@Agaheartsurfers Tobie również wszystkiego dobrego w Nowym Roku, duużo szczęścia i pomyślności :).
@48wili Jedna z osób komentujących poradziła kiedyś, że jest to sposób włoskich pizzaiolo na to, żeby ciasto wyszło delikatniejsze i rozpływało się w ustach, chociaż ja za bardzo nie widzę różnicy. Ale metodę sprawdziłam i z ciastem nie działo się nic złego.
Ciasto zostawić na całą noc? Przecież to ciasto drożdżowe... czy po tym czasie drożdże nie "umrą", czy jak to tam się mówi.
@ThiZ1337 =D
\