Więcej o przepisie znajdziecie niżej:
Przepis Czas Ocena Ilu widziało
Pizza jak z pizzerii :: Skutecznie.Tv 11m 36s 2765 744754
Dodatkowo

Wasze zdanie
zrobiłem tą pizze zgodnie z tym przepisem tylko jeszcze dodałem kilka swoich składników i wyszła naprawdę smaczna dokładnie jak z pizza hut albo z innej pizerri
Pani Magdo,jak robią w pizzeriach ciasto takie gumiaste? Zjadł bym takie ciasto a nie ciągle chrupkie :)
GRUBE CIASTO !
ZŁY PRZEPIS !
pizza wyszla przepyszna!!!!! polecam ten przepis wszystkim👍 dziękuję
Super :D
Ro nix, ...ja dodaję żółty, i KTO MI ZABRONI?!
Witaj Magdo, dzisiaj zrobiłam pizzę, była przepyszną, dzieki za przepis.
Jeśli wolno mi daradzic, to nie przejmuj się głupimi. komentarzami.
Dla mnie jesteś najlepsza, świetnie prowadzisz swojego bloga. Uwielbiam Twoje przepisy i broń Boże nie rezygnuj. Pozdrawiam i życzę dużo cierpliwości: )
ale nie musi być ostry może być łagodny
Magda doradź. Kolejny raz robię pizzę i wychodzi ciasto zakalec, tzn. z któregoś warzywa wydziela się sok i on nawadnia ciasto...nawet pieczarek nie myłam tylko obrałam (inne użyte warzywa: papryka, cebula, oliwki). Dodam, że pizze wkładam i dopiero rozgrzewam piekarnik na 200 stopni.
Inne ciasta drożdżowe, bułki wg Twoich przepisów wychodzą mi.
korzystałam z tego przepisu od roku 2011 czyli niemal odkąd pojawił się na youtubie, i powiem, że od tego czasu nie robiłam ciasta do pizzy z żadnego innego przepisu bo ten moim zdaniem jest idealny. Ostatnio miałam chyba ponad roczną przerwę (zdrowsza dieta i te sprawy) ale skapitulowałam i wróciłam zobaczyć ponownie filmik by nieco sobie wszystko przypomnieć. Po latach widzę, że wiele się zmieniło w sposobie nagrywania Pani filmików na lepsze, bo te nowsze są lepsze jakościowo oraz mają lepsze ujęcia, ale treść merytoryczna pozostaje niezmiennie taka sama od lat- świetne, łatwe, dobrze i szybko wyjaśnione przepisy. Moja ulubiona wersja tej pizzy to taka z mozarella, pepperoni i zesmażonymi pieczarkami z papryką, jestem minimalistką więc czasem mozarella i salami w zupełności mi wystarczają a pizza jest tak dobra, że znika błyskawicznie, więc lepiej jest zaprosić kogoś, by się nią z nim podzielić, w przeciwnym wypadku mogą was złapać wyrzuty sumienia gdy przyłapiecie się na tym, jak zjedliście sami całą pizzę na raz;p
Ja nie wiem jak oni w pizzy robią ciasto takie lekko gumiaste,nie wiesz może jak to osiągnąć?
można drugą część ciasta zamrozić? :)
apetycznie wyglada tez robie ale do ciasta platkow nie dawalam musze zrobic
nie wiem jak pani w 8 minut sie ta pizza robi, mi zajelo 15 w 240tu. niezła wyszła chociaz nie jak z pizzeri. a i widać ze wykładanie na rozgrzana blache robi róznice, chociaz spodziewałem sie troche lepszego efektu ogólnie...
Witam, na weekend zrobię pizzę z Pani przepisu. Wygląda świetnie!Do tej pory również robilam pizzę sama, ale po Pani filmiku widzę, że popełniałam kilka błędów i nie zawsze wychodziła smaczna. Pozdrawiam!
Ciasto rewelacyjne, do sosu polecam od siebie wycisnąć sok z cytryny. Zrobiłem 2 pizze tym przepisem i tak zasmakowało w domu że musiałem zrobić ich 5. Polecam przepis :D
Nie mam w zwyczaju komentować filmików na youtube bo to przypadłość dzieci z gimnazjum ale bardzo Pania Proszę o to aby nie nazywała tego co Pani zrobiła pizza bo nie ma to nic wspólnego z tym daniem, a odnośnie przypraw które Pani dodaje: wloskie,chińskie nie będe tego komentowala bo szkoda slow na to...
Ps. Od osoby majacej tyle subow ogladajacy oczekuja cos wiecej...
Pizza z Pani przepisu wychodzi super wszystkim smakuje.Za radą teściowej dodałam do ciasta 1 jajko i też polecam zrobić.Dziś zrobiłam kolejny raz.
a można z mąki kukurydzianej???
\