| aż ślinka cieknie jak oglądam te wszystkie twoje przepisy |
| Lepiej dodawać oliwe bezpośrednio do mąki, a cukier zamiast do ciasta to do drożdzy. W koncu on jest dla nich pożywką. Pozdrawiam. |
| Pani Magdo, czy ciasto na pizzę można mrozić? Jeśli tak to w jaki sposób, bo nie zawsze mam czas je robić, więc chętnie przygotowałabym więcej naraz :) |
wlasnie piecze mi sie ta pizza ☺ pierwszy raz wzielam Twoj przepis na pizze😁 pomyslowa☺ |
| rewelacja pierwszy raz wyszła mi pizza która zniknęła w 5 min ;-) uwielbiam Cie Magdo dzięki Tobie w końcu liczą się ze mną w kuchni :-P |
| P.Magda jest Pani boska, tak właśnie mój mąż powiedział o pizzy która zrobiłam z tego przepisu. Bardzo dziękuję za przepis:) Pozdrawiam cieplutko. |
| Boska ❤💓 |
| Robiłam kilka razy. Za każdym razem wychodzi super. Trzeba pilnować pojemności kubka. Raz zrobiłam sos beszamelowy, zamiast śmietanowego i pizza była równie dobra. |
| Jezu - pycha <3 |
| Zdenerwowałem się! |
| Jeszcze jedna sprawa, tyle razy jadłem pizzę i kombinowałem z majerankiem, oregano i bazylią i czegoś mi brakował z aromatu pizzeri w której padawali zjadliwą pizzę. I kiedyś znalazłem w przyprawach tymianek i wiem że to był Tymianek - jest on najważniejszy do pomidorów wg mnie, a bazylia do sera, majeranek i oregano też nieźle miksują pizzę. |
| Zrobiłem kiedys taką nawet nie miałem sera oraz sosu na spód i wyszła przepyszna, jedna z lepszych jakie zrobiłem. |
| uwielbiam tą wyzierającą radość życia... I nie mówi "tak" na koniec zdania twierdzącego- obrzydliwej maniery, która wylazła z warszawy |
| ślinka leci :D |
| Na ile zostawiła pani tę pizze do wyrośnięcia bo jestem bardzo głodna i nie chce długo czekać |
| wygląda pięknie! chyba dzisiaj zrobię :) |
| ok, bardzo rzadko mi się to dzieje podczas oglądania jutubowych kulinarnych wynalazków, ale mimo woli kopara mi opadła jak zobaczyłem jakie super ciasto wyszło :) chyba jutro zrobię :) |
| Nie chcę, żebyście powiedzieli, że jestem hejterem, ale ciasto na pizze powinno być już po wymieszaniu składników urabiane rękoma chociaż te 8 minut. Nie powinno się lepić do dłoni, powinno być sprężyste. Nie mówię, bo może być smaczne Pani ciasto, jednak niestety, ale nie jest odpowiedni wyrobione. |
| Jak zawsze swietnie Madziu pozdrawiam |