Więcej o przepisie znajdziecie niżej:
Przepis Czas Ocena Ilu widziało
Pizza gyros :: Skutecznie.Tv [HD] 7m 15s 760 86961
Dodatkowo

Wasze zdanie
aż ślinka cieknie jak oglądam te wszystkie twoje przepisy
Lepiej dodawać oliwe bezpośrednio do mąki, a cukier zamiast do ciasta to do drożdzy. W koncu on jest dla nich pożywką. Pozdrawiam.
Pani Magdo, czy ciasto na pizzę można mrozić? Jeśli tak to w jaki sposób, bo nie zawsze mam czas je robić, więc chętnie przygotowałabym więcej naraz :)
wlasnie piecze mi sie ta pizza ☺ pierwszy raz wzielam Twoj przepis na pizze😁
pomyslowa☺
rewelacja pierwszy raz wyszła mi pizza która zniknęła w 5 min ;-) uwielbiam Cie Magdo dzięki Tobie w końcu liczą się ze mną w kuchni :-P
P.Magda jest Pani boska, tak właśnie mój mąż powiedział o pizzy która zrobiłam z tego przepisu. Bardzo dziękuję za przepis:) Pozdrawiam cieplutko.
Boska ❤💓
Robiłam kilka razy. Za każdym razem wychodzi super. Trzeba pilnować pojemności kubka. Raz zrobiłam sos beszamelowy, zamiast śmietanowego i pizza była równie dobra.
Jezu - pycha <3
Zdenerwowałem się!
Jeszcze jedna sprawa, tyle razy jadłem pizzę i kombinowałem z majerankiem, oregano i bazylią i czegoś mi brakował z aromatu pizzeri w której padawali zjadliwą pizzę. I kiedyś znalazłem w przyprawach tymianek i wiem że to był Tymianek - jest on najważniejszy do pomidorów wg mnie, a bazylia do sera, majeranek i oregano też nieźle miksują pizzę.
Zrobiłem kiedys taką nawet nie miałem sera oraz sosu na spód i wyszła przepyszna, jedna z lepszych jakie zrobiłem.
uwielbiam tą wyzierającą radość życia... I nie mówi "tak" na koniec zdania twierdzącego- obrzydliwej maniery, która wylazła z warszawy
ślinka leci :D
Na ile zostawiła pani tę pizze do wyrośnięcia bo jestem bardzo głodna i nie chce długo czekać 
wygląda pięknie! chyba dzisiaj zrobię :)
ok, bardzo rzadko mi się to dzieje podczas oglądania jutubowych kulinarnych wynalazków, ale mimo woli kopara mi opadła jak zobaczyłem jakie super ciasto wyszło :) chyba jutro zrobię :)
Nie chcę, żebyście powiedzieli, że jestem hejterem, ale ciasto na pizze powinno być już po wymieszaniu składników urabiane rękoma chociaż te 8 minut. Nie powinno się lepić do dłoni, powinno być sprężyste. Nie mówię, bo może być smaczne Pani ciasto, jednak niestety, ale nie jest odpowiedni wyrobione.
Jak zawsze swietnie Madziu pozdrawiam
\