Pierś z kurczaka po francusku. Prosty przepis, lecz bardzo smaczny. | Smaczny.TV{
Pierś z kurczaka po francusku. Prosty przepis, lecz bardzo smaczny. | Smaczny.TV Składniki: pierś z kurczaka 400 g сebula 1 sztuka grzyby 500 g oliwa z oliwek do smażenia sól 1 łyżeczka śmietana 200 g twaróg 150 g czosnek 1 łyżeczka koperek 1 pęczek mozzarella 100 g Jeśli chcesz zapoznać się z innymi filmikami z przepisami, . Oglądalność: 289138, czas trwania 3m 36s, ocena 2104, reakcje 29.
Wasze opinie
Pierś z kurczaka po francusku. Prosty przepis, lecz bardzo smaczny. | Smaczny.TV
- To jest straszne ty sie nie wstydzisz coś takiego pokazywać - Podgrzewany twaróg smakuje jak żygi -- Francuzi znają koperek ?? - Niekonwencjonalnie, ale moim zdaniem może warto by spróbować. Smakuje moim zdaniem TYLKO NA CIEPŁO. - Wygląda to wyjątkowo nieapetycznie. - Przepis super 😄wypróbowałam na dzisiejszy obiad. Odrobinkę zwiększyłam proporcje. Wszyscy pozytywnie zaskoczeni 😁😁😁😁😁 PYCHOTKA 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 - Kurczak bez przypraw? Błąd czy faktycznie są ludzie co tak jedzą? No i mięso z twarogiem na ciepło..... - Wszytsko fajnie ale nie lepiej by było żeby tego kurczaka posolić popieprzyć i jednak podsmażyć. - Kurak i twaróg ot dziwota robił ktoś?? - Twaróg z mięsem absolutnie nie. - Pieczenie twarogu??? Nie.... - S
Super!!! - Kurczak i twaróg...raczej mi to nie pasuje - Na oliwie usmazone??? Napewno dobre ale jak dla mnie czegos tu jeszcze brakuje ale i tak zrobie to danie - Chyba nie... 😐😕 - Obawiam sie ze kurczaka wypadaloby jeszcze zamarynowac w czyms. - A jak by na dno polozyc na pol/twardo ugotowane ziemniaki pokrojone w grubsza kostke jak by przelozc jedna warstwe na pol ugotowana marchewke pocieta w krazki aby bylo widac ta warstwe .mysle ze przepis moglby by byc bardziej zmyslowy - Z czym to można podawać? - na oliwie z oliwek się nie smaży - Rozowy kurczak??