Pierś z kurczaka po francusku. Prosty przepis, lecz bardzo smaczny. | Smaczny.TV{



Pierś z kurczaka po francusku. Prosty przepis, lecz bardzo smaczny. | Smaczny.TV Składniki: pierś z kurczaka 400 g сebula 1 sztuka grzyby 500 g oliwa z oliwek do smażenia sól 1 łyżeczka śmietana 200 g twaróg 150 g czosnek 1 łyżeczka koperek 1 pęczek mozzarella 100 g Jeśli chcesz zapoznać się z innymi filmikami z przepisami, . Oglądalność: 289138, czas trwania 3m 36s, ocena 2104, reakcje 29.

Wasze opinie


Pierś z kurczaka po francusku. Prosty przepis, lecz bardzo smaczny. | Smaczny.TV

- To jest straszne ty sie nie wstydzisz coś takiego pokazywać
- Podgrzewany twaróg smakuje jak żygi
-
- Francuzi znają koperek ??
- Niekonwencjonalnie, ale moim zdaniem może warto by spróbować. Smakuje moim zdaniem TYLKO NA CIEPŁO.
- Wygląda to wyjątkowo nieapetycznie.
- Przepis super 😄wypróbowałam na dzisiejszy obiad. Odrobinkę zwiększyłam proporcje. Wszyscy pozytywnie zaskoczeni 😁😁😁😁😁 PYCHOTKA 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
- Kurczak bez przypraw? Błąd czy faktycznie są ludzie co tak jedzą? No i mięso z twarogiem na ciepło.....
- Wszytsko fajnie ale nie lepiej by było żeby tego kurczaka posolić popieprzyć i jednak podsmażyć.
- Kurak i twaróg ot dziwota robił ktoś??
- Twaróg z mięsem absolutnie nie.
- Pieczenie twarogu??? Nie....
- S
Super!!!
- Kurczak i twaróg...raczej mi to nie pasuje
- Na oliwie usmazone??? Napewno dobre ale jak dla mnie czegos tu jeszcze brakuje ale i tak zrobie to danie
- Chyba nie... 😐😕
- Obawiam sie ze kurczaka wypadaloby jeszcze zamarynowac w czyms.
- A jak by na dno polozyc na pol/twardo ugotowane ziemniaki pokrojone w grubsza kostke jak by przelozc jedna warstwe na pol ugotowana marchewke pocieta w krazki aby bylo widac ta warstwe .mysle ze przepis moglby by byc bardziej zmyslowy
- Z czym to można podawać?
- na oliwie z oliwek się nie smaży
- Rozowy kurczak??