Najlepszy SOS BARBECUE i tajemniczy składnik! 🍖 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla{



Sos barbecue to doskonały dodatek do dań z grilla, mięs i kanapek. Jesteś ciekaw, jak przyrządzić go samemu w domu? Obejrzyj dzisiejszy odcinek i poznaj sekretny składnik Karola Okrasy, dzięki któremu Twój sos barbecue będzie pyszny, wyjątkowy i zawojuje każdą imprezę! Koniecznie pochwal się efektami swojej pracy, wrzucając zdjęci . Oglądalność: 145672, czas trwania 6m 40s, ocena 1458, reakcje 81.

Wasze opinie


Najlepszy SOS BARBECUE i tajemniczy składnik! 🍖 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla

- Jakie dania z grilla chcielibyście zobaczyć w kolejnych odcinkach? 🔥🔥🔥
- Polecam zmieszac ketchup, sos czosnkowy i jakis ostry. Mniej roboty i zajebisty
-
- W sprzedazy jest papryka slodka wedzona
- A ja myślalam że tajemniczy składnik to papryka wedzona😉
- Jeżeli jest możliwość to prosiłbym o przepis na mega ostry sos ala tabasco
- Ajvar - czym się różni od sosu barbecue i od keczupu? Jakiś przepis ... :)
- musze to zrobic
- Dobre, ale z keczupem zamiast pomidorów wyszło mi lepsze :)
- Jakieś 15 lat temu próbowałem odtworzyć sos barbeque. Używałem dokładnie tych samych składników. Co ciekawe oryginał pachniał mi śliwkami, wędzonymi. Jednak nic nie zastąpi melasy.
- Nie można tego nazwać sosem barbecue, to po prostu inny sos.
- myślałem, że ten tajemniczy składnik to oliwa albo kolendra lol
- Prosty i cudowny przepis!
- Może beef Wellington a'la Okrasa?
- Nie lepiej dać paprykę słodką wędzoną?
- Nie ogarniam ludzi lubiących sos bbq, przecież to jest tak ohydne że masakra. Aaaa i Karol, nie właź już na cudze pola 😜
- Mistrzu dla Ciebie komentarz to przyjemność !! Ale mam pytanie czy zamiast śliwek można jeszcze coś innego dodać ??
- Ile można trzymać taki sos w lodówce?
- Jeśli chodzi o BBQ, niestety Karol musi ustąpić pola Kwasiorowi. 😁
- W top chefach palą jakieś siano, żeby dać szybko smak wędzenia. Przybliżyłbyś?
- Jak długo można taki sos przechowywać w lodówce?