Najlepszy SOS BARBECUE i tajemniczy składnik! 🍖 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla{
Sos barbecue to doskonały dodatek do dań z grilla, mięs i kanapek. Jesteś ciekaw, jak przyrządzić go samemu w domu? Obejrzyj dzisiejszy odcinek i poznaj sekretny składnik Karola Okrasy, dzięki któremu Twój sos barbecue będzie pyszny, wyjątkowy i zawojuje każdą imprezę! Koniecznie pochwal się efektami swojej pracy, wrzucając zdjęci . Oglądalność: 145672, czas trwania 6m 40s, ocena 1458, reakcje 81.
Wasze opinie
Najlepszy SOS BARBECUE i tajemniczy składnik! 🍖 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
- Jakie dania z grilla chcielibyście zobaczyć w kolejnych odcinkach? 🔥🔥🔥 - Polecam zmieszac ketchup, sos czosnkowy i jakis ostry. Mniej roboty i zajebisty -- W sprzedazy jest papryka slodka wedzona - A ja myślalam że tajemniczy składnik to papryka wedzona😉 - Jeżeli jest możliwość to prosiłbym o przepis na mega ostry sos ala tabasco - Ajvar - czym się różni od sosu barbecue i od keczupu? Jakiś przepis ... :) - musze to zrobic - Dobre, ale z keczupem zamiast pomidorów wyszło mi lepsze :) - Jakieś 15 lat temu próbowałem odtworzyć sos barbeque. Używałem dokładnie tych samych składników. Co ciekawe oryginał pachniał mi śliwkami, wędzonymi. Jednak nic nie zastąpi melasy. - Nie można tego nazwać sosem barbecue, to po prostu inny sos. - myślałem, że ten tajemniczy składnik to oliwa albo kolendra lol - Prosty i cudowny przepis! - Może beef Wellington a'la Okrasa? - Nie lepiej dać paprykę słodką wędzoną? - Nie ogarniam ludzi lubiących sos bbq, przecież to jest tak ohydne że masakra. Aaaa i Karol, nie właź już na cudze pola 😜 - Mistrzu dla Ciebie komentarz to przyjemność !! Ale mam pytanie czy zamiast śliwek można jeszcze coś innego dodać ?? - Ile można trzymać taki sos w lodówce? - Jeśli chodzi o BBQ, niestety Karol musi ustąpić pola Kwasiorowi. 😁 - W top chefach palą jakieś siano, żeby dać szybko smak wędzenia. Przybliżyłbyś? - Jak długo można taki sos przechowywać w lodówce?