Więcej o przepisie znajdziecie niżej:
Przepis Czas Ocena Ilu widziało
Najlepszy przepis na kotlet de volaille filmy kulinarne przepisy na kurczaka obiad kolacje 13m 50s 69497
Kancelaria – adwokat Dodatkowo

Wasze zdanie
Przepis fantastyczny :) Natomiast jesli chodzi o tlumaczenie na jezyk hiszpañski, dawno sie tak nie usmialam. "Freir dos páginas" umazyc dwie kartki jejejejeje. Pozdrawim
To jest prawdziwy kotlet De Volaille !! :) Jeden film na Youtube!!! :)
Jestes mistrzem pozdrawiam
Nigdy nie robiłam kotletów z kostką, muszę koniecznie spróbować.Pozdrawiam.
dla mnie fantazja kulinarna. Na tym polega profesjonalizm. Jestem pod wielkim wrażaniem Pańskiego filmu z przecudowną narracja. Nie są to gołosłowne pochwały bo chlubię się tym, że , jak twierdza wtajemniczeni gotuję i jest to zjadliwe.
byłem sceptyczny do pana pomysłu ale po przeanalizowaniu roznych przepisow zrozumialem ze przepis z koscią jest genialny....puszcza aromat , to cos specyficznego....dodam jeszcze ze jest pan profesjonalistą  bo wiekszosc filmow jakie się ogląda to mieszanie gotowych pokrojonych składników ( a do tego nie trzeba zadnego talentu tylko odpowiedniej instrukcji ) zycze powodzenia w kulinarnych podbojach a Pan niech mi zyczy smacznego he he ;)) pozdrawiam . :)
Wszystko rzecz gustu i zasobności portfela-przepisy są tylko przykładami jak można zrobić ugotować-a każdy przepis można modyfikować dla własnych potrzeb-można smażyć na oliwie,oleju,smalcu,łoju,maśle klarownym nawet margarynie jak kto lubi i co ma w lodówce. Smacznego oglądania i dziękuje za opinie każda jest dla mnie cenna. Pozdrowienia dla ojca Romana.
Właśnie prawdziwy kotlet de volalle jest z kosteczką cały urok tego kotleta to kostka przy piersi jeśli nie ma tej kostki to nie powinien ten kotlet się tak nazywać,tak samo jak po usmażeniu nic nie powinno z kotleta wypływać.Obecnie nie chce się tak robić kupuje się gotowe wyfiletowane piersi zawija się w środek jakieś mazie i szumnie się podaje gościowi jako kotlet de volalle .Smacznego uważnego oglądania życzę.
wszystko pięknie, ale ja bym smażył na maśle klarowanym.
\