🍴 Musaka bułgarska - Maciej Nowak - Przepisy Kuchni Lidla{



Sprawdź przepis Macieja Nowaka na bułgarską musakę - https://goo.gl/v3P6MW. SUBSKRYBUJ - https://goo.gl/LLsh7f. Maciej Nowak serwuje doskonały przepis na łatwą musakę bułgarską w Kuchni Lidla. Wypróbuj przepis na szybki obiad! Więcej przepisów naszych gości - https://goo.gl/k3ykGx. Sprawdź przepisy Karola Okrasy - https://goo.gl/zF8 . Oglądalność: 105673, czas trwania 4m 47s, ocena 415, reakcje 38.

Wasze opinie


🍴 Musaka bułgarska - Maciej Nowak - Przepisy Kuchni Lidla

- Jak ko ko one by











Za
- Smażone ziemniaki, mięso z indyka, Masło, mleko zamiast jogurtu i ser lol TRAGEDIA 🙈🙈😂 Z tego przepisu TO tylko cząber jest Bułgarski..
-
- Boże drogi, i on ma czelność krytykować innych...
- Dla ilu osób taka ilość jak w przepisie?
- Bardzo dobry przepis. Wypróbowane 😄💪
- Ciepluch!!!!!
- niech on lepiej nic nie gotuje.... sam tłuszcz
- Rzeczywiście straszne ilości tłuszczu dodane, mimo spędzenia ponad 16 lat w Bułgarii pierwszy raz widziałem, żeby ktoś smażył ziemniaki wcześniej, dodane blado czerwone pomidory na pewno nie pozwolą zbliżyć się smakowo do oryginału, proponuje zimą użyć pomidory z puszki, które dojrzewały w słońcu, tak jak w Bułgarii dojrzewają latem
- Благодаря много е вкусна :)
- łooo matko ile tego oleju
- Bardzo dobry przepis , właśnie skończyłem to robić i muszę sprawdzić jak smakuje ale zapachy w kuchni mówią ,że chyba jest pyszne:)
- Dla mnie fajny,dobry przepis:)
- Bułgarzy skupili się na czubrycy... i gdzie ta czubryca? chyba chodziło o cząber...
- żaden gruby krytyk kulinarny się nie pojawi xDDD
- Człowiek, który uważa się za wielkiego krytyka kulinarnego leje słonecznikowy do smażenia - żałosne. Do tego uważa, że obieranie pomidorów ze skórki to wersal i przesada - szkoda, że w tvn nie był taki milutki. Nie gotuje tylko je, widać, że z krojeniem nie jest za dobrze. Ten człowiek nigdy nie był i nie będzie dla mnie autorytetem.
- tragedia
- Napewno wypróbuje w tyg ... wygląda pysznie !! ☺
Pan Maciej fajny gość 👍
- i do tego pomidor ze skórą. Fuj..
- obrzydliwa ilość tłuszczu
- Myślałam, że na oleju słonecznikowym nie powinno się smażyć