MOCNA KUCHNIA - FRANCUSKA ZUPA CEBULOWA{



W dzisiejszym odcinku na specjalną prośbę z Facebook zrobiłem Francuska Zupę Cebulową. Jak zwykle przepis jest w twistem, bo dodałem sos rybny który jest bardzo ważnym składnikiem w procesie gotowania Francuskiej Zupy Cebulowej, jednak niewiele osób o tym wie. Składniki: Różne rodzaje cebuli: czerwona, biała brązowa, szalotka etc. . Oglądalność: 1797, czas trwania 9m 38s, ocena 52, reakcje 30.

Wasze opinie


MOCNA KUCHNIA - FRANCUSKA ZUPA CEBULOWA

- Składniki w opisie poniżej wideo
- Sos ryby ocet i wiele innych błędów człowieku dobrze że już nie nagrywasz koło cebulowej nawet to nie stało wstydź się pan
- Moim zdaniem take, kksolutions.pl Software House Warszawa , doczytać i zobaczyć warto.
- "Szczypta pieprzu" powinno być "konkretnie albo sporo pieprzu" :D Oczywiście się z tym zgadzam zupa cebulowa musi być konkret :)
- Co wpadło do tej zupy?
- Bardzo dobrze prowadzisz kanał jesteś żywy wygadany i pozytywny :) Życzę wielkiej kariery na yt gdyż kanał i prowadzący są mega! :)
- Wyglądasz pięknie i bardzo ślicznie
- Czy sos rybny dodał Pan w zastępstwie soli? Rozumiem, że przy takich proporcjach składników zupa nie będzie za mało słona.
- pocieszny człowiek :D
- gdzie kupić taki sos rybny kolego? ;)
- Jest pan świetnym kucharzem i przemiłym człowiekiem - Dziękuje, serdecznie za przepisy i oby było tak dalej ;)
- super :) oglądam od pierwszego odcinka i widać ze z każdym kolejnym lepiej się czujesz przed kamerą
- Gdzie te obiecane Burgery ??!! Czekam juz od 2 odcinków .... Bądą buregry będzie SUb.


pozdrawiam i trzymam kciuki
- To może teraz zrobił byś Pizze mało oryginalne ale zawsze dobrze znać dobry przepis na ciasto :) zupkę warto wypróbować
- Nie robiłem jeszcze zupy cebulowej . Dziewczyna mówi, że dobra więc przepis już mam :) siema!
- Fajny przepis :>
Zawsze miałem lekką awersję do zupy cebulowej, ale na taki przepis chyba się skuszę. Gdzie kupiłeś ser Gruyere ? Czy jest jakiś odpowiednik tego sera, dostępny w Polsce "od ręki"? :)

I mały tip: Widzę, że masz też konto na Twitterze - polecam samemu zacząć obserwować różne osoby i dzięki temu ludzie zauważą Twój profil i zaznajomią się z nim. A do tweetów które publikujesz koniecznie dodawaj jakieś hasztagi, co znacząco zwiększy zasięg Twoich postów :)

PS: Jakbyś kiedyś nie miał pomysłu na odcinek i chciał dalej krążyć w temacie zup to chętnie zobaczyłbym jakąś zupę krem...z twistem. To taka propozycja na kiedyś :)

Pozdrawiam!
- kolego ale zes mi smaka narobil :D jutro ja zrobie pozdro! dobra robota