Mięso po Francusku tym zaskoczysz swoich gości / Oddaszfartucha{



INSTAGRAM : https://www.instagram.com/oddaszfartucha/?hl=pl FB : https://www.facebook.com/pg/Tomasz-Strzelczyk-Oddaszfartucha-YouTube-1454548041521360/posts/ WSPARCIE KANAŁU https://www.youtube.com/channel/UCHnTiRefXHNhLfr-vEF7ZLQ/join https://www.cda.pl/ODDASZFARTUCHA/vfilm składniki : 800 g mięsa wieprzowego 600 g ziemniaków 250 g � . Oglądalność: 336076, czas trwania 10m 11s, ocena 9952, reakcje 368.

Wasze opinie


Mięso po Francusku tym zaskoczysz swoich gości / Oddaszfartucha

- Ale mam refleks 😀, ups 😀
- Uwielbiam takie pomysły. Mam imprezkę w sobotę więc dzięki Tomku za przepis. Super!!!, Na pewno się przyjmie wśród moich znajomych. I dzięki Tobie będe mogła zabłysnąć. Pozdrawiam serdecznie 😀
- na ich stronie www znajdziesz serwis klimatyzacji Lublin , ok, ma dobre opinie.
- Pani e Tomasz u czy można dostać inne go sera ?
- Wspaniale danie ! Dziekuje i pozdrawiam Ania 🙏🦋😃🥂
- Moza przygotowywać dzień wcześniej? :)
- Witam Panie Tomku piekarnik gora dol czy termoobieg
- Спасибо большое, пан Томаш! Классный ты мужик с широкой и искренней душой! И повар отменный! 👍🏻
Привет из России! 😊
- Zapiekać majonez? Serio?
- Ja mięso polałam jeszcze pomidorami, a na masę majonezową położyłam plastry młodej kapusty.
- Tu już nie czodzi o samo gotowanie. Myślę że nie jedna kobieta jest w Tobie zakochana. Ten Twój charakter...
- Mnie w szkole uczono, ze majonez jest sosem zimnym, ktorego z wielu powodow nie powinno poddawac obrobce termicznej, czyli podgrzewac. To po prostu emulsja, ktora pod wplywem temperatury sie utlenia i posiada niezwykle destrukcyjny wplyw na organy trawienne. Innymi slowy, szkodzi naszemu zdrowiu. Przemyslowo produkowane emulsje podbijane sa stabilizatorami, ktore optycznie toleruja cieplo, lecz rowniez cholernie nam szkodza.

Tomek, jako domorosly kucharz sprzedawaj swoje bajki, kryguj sie przed kamera, mlaskaj probujac i nadal nasladuj Maklowicza, lecz prosze zredukuj przekaz Twojej wiedzy do kanapek, lub gotowanych jajek. To bedzie po prostu fair.
- Po Twoich prezentacjach zawsze jestem głodny, ale pokaż coś na jednego lub dwie osoby.
- Jak Pan będzie tak jadał po dwa kawałki, to się Pan nam roztyje. Zdrowia życzymy
- Super ślinka leci pozdrawiam
- Bardzo smakowało. Panie Tomaszu. Pan jest mistrzem kuchni.
- Panie Tomku bardzo dziękuje za przepis. Wszystko wyszło przepyszne. Pozdrowienia z USA. Amerykanie chcieli sobie palce obgryźć tak im smakowało.
- Super przepis.
W niedzielę podam na obiad kotlety Tomka.
Pozdrawiam serdecznie🌷🐝
- Zrobiłam dzisiaj, bardzo dobre - polecam :)
- Dziś zrobiłem, z tą różnicą, że cebulę podsmażyłem z pieczarkami, i dodałem śmietanę i ser, a nie majonez, niebo w gębie! Pozdrawiam!
- a czy pan ma resturację bo jeśli nie to ja radzę założyć bo to są najlepsze przepisy