Leksykon kuchni azjatyckiej | UMAMI{



Część podstawowych składników kuchni azjatyckiej :) ZASUBSKRYBUJ MÓJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/DB486M FACEBOOK ➡➡➡ https://www.facebook.com/UMAMI-1476218532396358/ INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/umami___/ . Oglądalność: 13859, czas trwania 6m 56s, ocena 513, reakcje 23.

Wasze opinie


Leksykon kuchni azjatyckiej | UMAMI

- No i oczywiście jeszcze MSG
- Narpiew zobaczylem ten kanał a następnie wyszlem spod korłdry i wzielem się do gotowania. Swietny kanał. Ino oglądać. LIKE
-
- A sos ostrygowy?
- Cudowne wreszcie latwo i przyustepnie dla Polakow Kuchnia Azjatycka Dziekujemy . dla mnie wiecej tajemnic z sushi
- A jaka jest różnica w użyciu między sosem sojowym jasnym a ciemnym, a także między pastami miso (jasna, ciemna, czerwona). Odwieczny problem przy zakupie. Plus do czego sos ostrygowy. A! I jeszcze biały i różowy imbir marynowany i czy tylko do sushi?
- Jestem ciekawy kimchi w Twoim wykonaniu :D
- Fajny odcinek, moze zrob kilka odcinkow o podobnej tematyce? Opowiedz o jakis podstawach kuchni azjatyckiej, sosach etc. I fajnie bylo by zobaczyc przepis na smazony ryz albo makaron z warzywaki i jakims miescem (kurczak/wolowina)
- Super kanał <3 Byłby sens robiena odcinka z rożnymi wariantami onigiri ?
- Super film! Liście limonki kaffirskiej to w sklepie po prostu "liście kaffiru", prawda?
- Oj.. będzie super kanał! Tylko mała dygresyjka do kamerzysty: kiedy prowadzący pokazuje nam produkt proszę o pokazanie tegoż produktu, a nie buzi skąd inąd przesympatycznego prowadzącego 😃
- czemu taki krótki odcinek..
- Fajny odcinek ale brakuje tu takich podstawowych informacji jak sposób przechowywania. Dzięki za film 🙂
- Bardzo przystępnie i miło wszystko wyjaśniłeś;)Dzięki
- Jestes zajebisty, rób to jak najdłużej