Leksykon kuchni azjatyckiej | UMAMI{
Część podstawowych składników kuchni azjatyckiej :) ZASUBSKRYBUJ MÓJ KANAŁ ➡➡➡ https://goo.gl/DB486M FACEBOOK ➡➡➡ https://www.facebook.com/UMAMI-1476218532396358/ INSTAGRAM ➡➡➡ https://www.instagram.com/umami___/ . Oglądalność: 13859, czas trwania 6m 56s, ocena 513, reakcje 23.
Wasze opinie
Leksykon kuchni azjatyckiej | UMAMI
- No i oczywiście jeszcze MSG - Narpiew zobaczylem ten kanał a następnie wyszlem spod korłdry i wzielem się do gotowania. Swietny kanał. Ino oglądać. LIKE -- A sos ostrygowy? - Cudowne wreszcie latwo i przyustepnie dla Polakow Kuchnia Azjatycka Dziekujemy . dla mnie wiecej tajemnic z sushi - A jaka jest różnica w użyciu między sosem sojowym jasnym a ciemnym, a także między pastami miso (jasna, ciemna, czerwona). Odwieczny problem przy zakupie. Plus do czego sos ostrygowy. A! I jeszcze biały i różowy imbir marynowany i czy tylko do sushi? - Jestem ciekawy kimchi w Twoim wykonaniu :D - Fajny odcinek, moze zrob kilka odcinkow o podobnej tematyce? Opowiedz o jakis podstawach kuchni azjatyckiej, sosach etc. I fajnie bylo by zobaczyc przepis na smazony ryz albo makaron z warzywaki i jakims miescem (kurczak/wolowina) - Super kanał <3 Byłby sens robiena odcinka z rożnymi wariantami onigiri ? - Super film! Liście limonki kaffirskiej to w sklepie po prostu "liście kaffiru", prawda? - Oj.. będzie super kanał! Tylko mała dygresyjka do kamerzysty: kiedy prowadzący pokazuje nam produkt proszę o pokazanie tegoż produktu, a nie buzi skąd inąd przesympatycznego prowadzącego 😃 - czemu taki krótki odcinek.. - Fajny odcinek ale brakuje tu takich podstawowych informacji jak sposób przechowywania. Dzięki za film 🙂 - Bardzo przystępnie i miło wszystko wyjaśniłeś;)Dzięki - Jestes zajebisty, rób to jak najdłużej