Kuzyn Hindus - Najlepszy Indyjski comfort food! Pakoda (Pakora){
► Subskrybuj: https://www.youtube.com/c/virengotujepl Najlepszy Indyjski comfort food! Składniki:- Mąka z ciecierzycy 250 gram (tu można kupić http://www.sklep.akademiawitalnosci.pl/produkt/maka-z-ciecierzycy-bio-500-g) Garam Masala 1,5 łyżeczki do herbaty Kurkuma 1 łyżeczka do herbaty (tu można kupić http://www.sklep.akademiawitalnosc . Oglądalność: 15193, czas trwania 9m 4s, ocena 563, reakcje 69.
Wasze opinie
Kuzyn Hindus - Najlepszy Indyjski comfort food! Pakoda (Pakora)
- Ciągle wracam po ten przepis, pyszne! - O Mamuńciu jak to chrrrrupie. Musi być przepyszne:) - Ja bym wszedł tu na stronę architekt wnetrz - pracownia Hexaform , podobało wam się?- Viren jesteś świetny. Cieszę się że w końcu ktoś pokazuje jak robić te wyśmienite indyjskie potrawy. - Boże, ja tego faceta uwielbiam...ten jego naturalny sposób bycia wywołuje u mnie szerokiego banana na twarzy ☺ - Plus opowiedz co lubisz w polskiej ckuchni a czego nie znosisz, czego Hindusi by np nie tkneli (wiem to zbyt ogolne ale Twoim zdaniem oczywisicie) - Zblizaja sie swieta... moze bigosik bys wrzucil co?:) - Pakore poznałam w Anglii i jadłam prawie codziennie! Ale ta co Ty robisz to coś zupełnie innego jak originalna pakora 😊 - Lubie pakore ..czasem robie chlebek obtoczony takim ciaste. Z dodatkiem kolendry i green onions ... Pycha u mnie w domu wszyscy lubia ..ja skubne tylko bo by mi watrobe chyba rozwalilo...:) pozdrawiam z Kanady ... - Viren gdzie kupiles kinkiety w kuchni? :)) - przepiekna kuchnia - Moze byc zwykla maka? - Cześć Viren czy możesz mi powiedzieć dlaczego, Hindusi używają kurczaka bez skóry do potraw? Gotuję dziś kurczaka curry i wydaje mi się, że będziesz najodpowiedniejszą osobą aby mi odpowiedzieć na to pytanie. Sorki że w filmiku nie na temat. Pozdrawiam - Cieszę się, że wróciłeś! Wzbogaciłeś życie całej mojej rodziny. Czy mógłbyś zrobić jakieś danie z cassavą (maniokiem)? Pozdrawiam! :) - Kuzynie. Jak zrobic curry pokhora ? - I bedzie git 😜 - Namaste. Viren, jak to jest z tą pakorą? Sprawdzałem w kilku indyjskich restauracjach w Warszawie i przy potrawach typu pakora w opisie podają, że jest to panierka z mąki z grochu, a nie z ciecierzycy. Chciałbym dowiedzieć się, z jakiej mąki mieszkańcy Indii przygotowują panierkę pakora najczęściej? A może zależy to od regionu? - Zakochałam się w kuchni Indyjskiej jak byłam w Emiratach.Uwielbiam twoje przepisy 👍Pozdrawiam - Kuzyn, jak zwykle bomba. Puszczam dalej bo jest super 👌 - Mam nowy ulubiony kanał :-D Narinder co prawda uwielbia moją Polską kuchnie.. Ale trzeba męża czymś zaskoczyć <3 Pyszne przepisy <3 - komentarz jedynie dla podniesienia statystyk filmu :)