Kuzyn Hindus - Najlepszy Indyjski comfort food! Pakoda (Pakora){



► Subskrybuj: https://www.youtube.com/c/virengotujepl Najlepszy Indyjski comfort food! Składniki:- Mąka z ciecierzycy 250 gram (tu można kupić http://www.sklep.akademiawitalnosci.pl/produkt/maka-z-ciecierzycy-bio-500-g) Garam Masala 1,5 łyżeczki do herbaty Kurkuma 1 łyżeczka do herbaty (tu można kupić http://www.sklep.akademiawitalnosc . Oglądalność: 15193, czas trwania 9m 4s, ocena 563, reakcje 69.

Wasze opinie


Kuzyn Hindus - Najlepszy Indyjski comfort food! Pakoda (Pakora)

- Ciągle wracam po ten przepis, pyszne!
- O Mamuńciu jak to chrrrrupie. Musi być przepyszne:)
- Ja bym wszedł tu na stronę architekt wnetrz - pracownia Hexaform , podobało wam się?
- Viren jesteś świetny. Cieszę się że w końcu ktoś pokazuje jak robić te wyśmienite indyjskie potrawy.
- Boże, ja tego faceta uwielbiam...ten jego naturalny sposób bycia wywołuje u mnie szerokiego banana na twarzy ☺
- Plus opowiedz co lubisz w polskiej ckuchni a czego nie znosisz, czego Hindusi by np nie tkneli (wiem to zbyt ogolne ale Twoim zdaniem oczywisicie)
- Zblizaja sie swieta... moze bigosik bys wrzucil co?:)
- Pakore poznałam w Anglii i jadłam prawie codziennie! Ale ta co Ty robisz to coś zupełnie innego jak originalna pakora 😊
- Lubie pakore ..czasem robie chlebek obtoczony takim ciaste. Z dodatkiem kolendry i green onions ... Pycha u mnie w domu wszyscy lubia ..ja skubne tylko bo by mi watrobe chyba rozwalilo...:) pozdrawiam z Kanady ...
- Viren gdzie kupiles kinkiety w kuchni? :))
- przepiekna kuchnia
- Moze byc zwykla maka?
- Cześć Viren czy możesz mi powiedzieć dlaczego, Hindusi używają kurczaka bez skóry do potraw? Gotuję dziś kurczaka curry i wydaje mi się, że będziesz najodpowiedniejszą osobą aby mi odpowiedzieć na to pytanie. Sorki że w filmiku nie na temat. Pozdrawiam
- Cieszę się, że wróciłeś! Wzbogaciłeś życie całej mojej rodziny. Czy mógłbyś zrobić jakieś danie z cassavą (maniokiem)? Pozdrawiam! :)
- Kuzynie. Jak zrobic curry pokhora ?
- I bedzie git 😜
- Namaste. Viren, jak to jest z tą pakorą? Sprawdzałem w kilku indyjskich restauracjach w Warszawie i przy potrawach typu pakora w opisie podają, że jest to panierka z mąki z grochu, a nie z ciecierzycy. Chciałbym dowiedzieć się, z jakiej mąki mieszkańcy Indii przygotowują panierkę pakora najczęściej? A może zależy to od regionu?
- Zakochałam się w kuchni Indyjskiej jak byłam w Emiratach.Uwielbiam twoje przepisy 👍Pozdrawiam
- Kuzyn, jak zwykle bomba. Puszczam dalej bo jest super 👌
- Mam nowy ulubiony kanał :-D Narinder co prawda uwielbia moją Polską kuchnie.. Ale trzeba męża czymś zaskoczyć <3 Pyszne przepisy <3
- komentarz jedynie dla podniesienia statystyk filmu :)