Kurczak Tikka Masala{



Zapraszam na http://www.doradcasmaku.pl/ https://www.facebook.com/kochamgotowac . Oglądalność: 387279, czas trwania 9m 7s, ocena 3935, reakcje 279.

Wasze opinie


Kurczak Tikka Masala

- Po raz drugi gotuję z Twojego przepisu 😁 jest sztos! Pozdrówka
- Już 6 raz robię masale dzieci uwielbiają polecam przepis.
Czasami dodaje jeszcze wiurki kokosowe jest jeszcze lepsze
-
- A w tej twojej gram masali brakuje kilku skladnikow
- Jak ja ogladam te polskie przepisy hinduskich potraw jak czytam te blogi po polsku o hinduskich przepisach to mi nozyce sie w kieszeni otwieraja nie maja pojecia o tradycyjnej kuchni hinduskich takie podstawowe bledy w gotowaniu po hindusku ze lepiej nie mowic nie chciala bym tegi zjesc
- Po dolaniu 1l wody zrobi się gar zupy pomidorowwej. Żeby ta woda odparowała trzeba chyba pół dnia gotować. A co do smaku... zapachy lepsze niż smak.
- Jesteś wielki
- Idealen Mistrzu
- Soli miałeś dodac przy przyprawianiu kurczaka.
- Wyglada zacnie :) Właśnie jestem w trakcie robienia :) Piona !!!
- Hej. Gdzie się podział Twój film z przepisem na butter chicken? Szukam szukam i nic...Help pliss
- Lovely recipe 👌🏻
- Potwierdzam to co piszą inni odnośnie wody. 1L wody to zdecydowanie za dużo (takiej ilości wody nie da się odparować i wychodzi zupa) Ja na szczęście dodałem 0,5l wody co uznaje że to i tak za dużo bo musiałem 45min gotować żeby konsystencja była gęsta . Optymalnie polecam 350-400ml. Zawsze można dolać w trakcie jeśli będzie za gęsto.
Pozdrawiam.
- Wyszło idealnie 🥰🥰🥰
- Trzeba gotować troszkę dłużej niż pół godziny bo woda się robi
- To samo co butter chicken
- Super! Świetny sposób na marynowanie mięsa bez brudzenia się. Na pewno spróbuję. Poza tym, tyle słychać w Twoim głosie pasji do gotowania że aż miło się Ciebie słucha.
- tej wody jest ewidentnie za dużo, za pierwszym razem nie litr tylko z garnuszek
- Marnujesz plastik kolego.
- chlopie.. a gdzie.kmin rzymski?
- Dziękuję za przepis. Wyszło takie jak jadłam w indyjskiej restauracji.Pycha!!!😋