Kuchnia meksykańska-Chimichanga de pollo{



Bardzo łatwy przepis na przepyszną smażoną, nadziewaną tortillę-meksykańską chimichangę de pollo. Smacznego:) Składniki na 6 sztuk tortilli: 6 sztuk placków tortilla 400 gram mięsa z udka kurczaka 1 średnia papryka puszka kukurydzy 1 woreczek ugotowanego ryżu 1 mała cebula 2 duże ząbki czosnku 1 łyżka mielonej kolendry 2 łyże . Oglądalność: 1900, czas trwania 8m 7s, ocena 39, reakcje 8.

Wasze opinie


Kuchnia meksykańska-Chimichanga de pollo

- Muszę w weekend spróbować wygląda prosto
- Przepraszam, Harissa (arab. هريسة, harīsa) – ostra pasta wytwarzana z papryki chili i czosnku, używana w Tunezji i Libii nie w Meksyku ;)
-
- Już wiem co będzie jutro na obiad :D
- pycha!
- Uwielbiam Twój kanał, jest "smaczny" :d Pokazujesz przepisy, których nie widuję często ! :D