Kuchnia koreańska 🇰🇷 -smażone Tteokbokki{



Zapraszam na bardzo łatwy przepis, na przepyszne smażone koreańskie kluseczki ryżowe tteokbokki. Smacznego :) Składniki: 1 opakowanie 500 gram klusek ryżowych 1 pęczek dymki 1 duża łyżka oleju roślinnego 2 łyżki gochujang 1 łyżka gochugaru 1 i 1/2 łyżeczki oleju sezamowego 1 i 1/2 łyżki sosu sojowego 1 duży ząbek czosnku 1 ł . Oglądalność: 11711, czas trwania 4m 46s, ocena 358, reakcje 24.

Wasze opinie


Kuchnia koreańska 🇰🇷 -smażone Tteokbokki

- Czym można zastąpić płatki chilli?
- Danie pyszne i baaardzo sycące. Zastanawiam się jak to podgrzać np. na drugi dzień
-
- olej sezamowy radzę dodać na samym koncu, po smażeniu.
- chcialbym wiedziec co jest w tym ostrym sosie koreanskim ogolnie jakies skladniki zastepcze zeby nie szukac za bardzo po sklepach mieszkam blisko auchana i sa tam niby odpowiednie skladniki ale wiadomo w jezyku koreanskim XD
- Bardzo smaczne danie, właśnie przetestowałyśmy przepis z koleżanką i wyszło pyszne! Pozdrawiamy- Martyna i Ania :)
- Witam chciałam bym się spytać na jakiej stronie pani zamawia te produkty
- Ma ktoś może przepis jak zrobić same kluski ryżowe, żeby tak wyglądały i się nie kleiły?
- Witaj Gabi :)lubimy te kluchy,wszystko mam więc do dzieła :) a z jajkiem to rzeczywiście będzie w punkt, buziaki,buziaki,buziaki :)
- Bardzo dziękuje za kolejny przepis. Moja córka uwielbia te kluski. Zrobie je i do tego pieczone żeberka. Pozdrawiam ☺
- Miłego niedzielnego popołudnia Gabi życzę :D
- ale to wyglada pysznie
- o cholera, przez miniaturkę myślałam, ze to kurczak! 😱
na pewno wypróbuje, dziekuje za podzielenie sie przepisem 🙈🐝