Kuchnia koreańska-pikantna zupa z wołowiny i rzodkwi.{



Zapraszam na pyszną, rozgrzewającą zupę z wołowiny i białej rzodkwi. Smacznego:) Składniki: 300 gramów wołowiny 400 gramów białej rzodkwi 3 cebulki dymki 4 duże ząbki czosnku 2 łyżeczki oleju sezamowego 3 łyżki sosu sojowego-najlepiej koreańskiego do zup 1 łyżeczka gochugaru 750 ml wody 3 suszone grzyby shitake namoczone w 250 . Oglądalność: 1249, czas trwania 6m 52s, ocena 65, reakcje 9.

Wasze opinie


Kuchnia koreańska-pikantna zupa z wołowiny i rzodkwi.

- Się tak zastanawiam czy rzodkiew ( której nie lubię) da się zamienić na kalarepkę. Będę musiał spróbować
- łapka w gore i ogladamy ;)
-
- Jutrzejszy obiad już jest mi znany. Dziękuję.
- Czy myślisz, że daikon będzie lepsza niż polska rzodkiew? Bo wiem że w makro/Selgros można ją dostac