Kuchnia koreańska-jak zrobić kimchi z białej rzodkwi-Kkakdugi.{



Bardzo prosty przepis na domowe kimchi z białej rzodkwi-po koreańsku Kkakdugi. Smacznego :) Przepis na kimchi z kapusty pekińskiej: https://youtu.be/ieFgXEZgSco Składniki: 800 gram białej rzodkwi pokrojonej w kostkę 2 łyzżi soli 2 łyżki cukru 1 pęczek dymki 5 ząbków czosnku 5 cm korzenia imbiru drobno posiekanego 1/2 szklanki gochug . Oglądalność: 4870, czas trwania 6m 15s, ocena 86, reakcje 11.

Wasze opinie


Kuchnia koreańska-jak zrobić kimchi z białej rzodkwi-Kkakdugi.

- Super szybko ,prosto i zdrowo 😀😀😀
- Jak dlugo postoi w lodówce?
-
- gramów nie gram
- Super! Zrobiłam wczoraj. Pozdrawiam i powodzenia życzę 👍
- Ta muzyka tylko trochę drażniąca 😉
- No ale z czym pani je te rzodkiew?pozdrawiam
- Zakochałam się w kuchni japońskiej, koreańskiej. I akurat mam rzodkiew w lodówce 😊 Ale mi z nieba spadlas! Tylko gdzie.ja "goczu garu" dostanę? Jest to dostępne gdzieś w polskich sklepach?