Kuchnia koreańska-aksamitne jajka po koreańsku-Gyeran Jjim{



Zapraszam na pyszne, bardzo szybkie w przygotowaniu jajka po koreańsku.Smacznego :) Składniki: 5 jajek 250 ml bulionu 1/4 łyżeczki soli 1 łyżeczka mirinu kilka kropel oleju sezamowego posiekana dymka . Oglądalność: 2610, czas trwania 5m 11s, ocena 85, reakcje 22.

Wasze opinie


Kuchnia koreańska-aksamitne jajka po koreańsku-Gyeran Jjim

- Mogę wiedzieć gdzie zakupiła Pani takie naczynko?
- Gdzie można ten garnek kupić? I jak on się nazywa? Nigdzie go nie mogę znaleźć, tylko na alliexpres widzę :(
-
- Czy w normalnym garnku tez można to zrobić ?
- Rewelacyjny przepis! Musze koniecznie sprobowac. Pozdrawiam serdecznie 😀
- Witaj Gabi 😃 A ten bulion to dowolny?czy są preferencje?z ciekawości zrobię ale coś czuję że się nie polubimy z tą potrawą, oby mnie zaskoczyla 😃 tymczasem dziękuję za przepis i pozdrawiam serdecznie, buziaki😗
- wow, dawno nic mnie tak nie zaskoczyło jak to danie. Jestem bardzo ciekawy jak to smakuje. Sprawdze i dam znać :-)
- Jakby ktoś chciał kupić, to w Juli są takie kuchenki, za ok 70 zł(a jak jest promka to nawet 50 zł), niezastąpiona przy woku, jak ma się tylko kuchenkę elektryczną... Pozdrawiam Gabi ;)
- W czym to najlepiej przyrządzić jak się nie ma tego naczynia? Zwykły garnek czy naczynie żaroodporne?
- Mow glosniej i wyraznie :) na poczatku gitowo pozniej slabo