Kuchnia koreańska-aksamitne jajka po koreańsku-Gyeran Jjim{
Zapraszam na pyszne, bardzo szybkie w przygotowaniu jajka po koreańsku.Smacznego :) Składniki: 5 jajek 250 ml bulionu 1/4 łyżeczki soli 1 łyżeczka mirinu kilka kropel oleju sezamowego posiekana dymka . Oglądalność: 2610, czas trwania 5m 11s, ocena 85, reakcje 22.
Wasze opinie
Kuchnia koreańska-aksamitne jajka po koreańsku-Gyeran Jjim
- Mogę wiedzieć gdzie zakupiła Pani takie naczynko? - Gdzie można ten garnek kupić? I jak on się nazywa? Nigdzie go nie mogę znaleźć, tylko na alliexpres widzę :( -- Czy w normalnym garnku tez można to zrobić ? - Rewelacyjny przepis! Musze koniecznie sprobowac. Pozdrawiam serdecznie 😀 - Witaj Gabi 😃 A ten bulion to dowolny?czy są preferencje?z ciekawości zrobię ale coś czuję że się nie polubimy z tą potrawą, oby mnie zaskoczyla 😃 tymczasem dziękuję za przepis i pozdrawiam serdecznie, buziaki😗 - wow, dawno nic mnie tak nie zaskoczyło jak to danie. Jestem bardzo ciekawy jak to smakuje. Sprawdze i dam znać :-) - Jakby ktoś chciał kupić, to w Juli są takie kuchenki, za ok 70 zł(a jak jest promka to nawet 50 zł), niezastąpiona przy woku, jak ma się tylko kuchenkę elektryczną... Pozdrawiam Gabi ;) - W czym to najlepiej przyrządzić jak się nie ma tego naczynia? Zwykły garnek czy naczynie żaroodporne? - Mow glosniej i wyraznie :) na poczatku gitowo pozniej slabo